Rötar sona erdi. Beşiktaş İngiltere'ye gidiyor

Beşiktaş kafilesi, Sabiha Gökçen havaalanı'na gitmek için tesislerden hareket etti.

Yayınlanma: 18.02.2015 - 13:06
Abone Ol google-news

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 10.00'da özel uçakla İngiltere'ye gitmesi planlanan Siyah-beyazlılar'ın uçağı hava muhalefeti nedeniyle rötar yaptı. Beşiktaş'ın özel uçağı, kar ve tipinin etkili olması ve Lübnan uçağının da pistten çıkması nedeniyle tedbir amaçlı Ataturk Havalimanı'nda bekletildi. 

Nevzat Demir Tesisleri'ndeki bekleyen siyah-beyazlı kafile, saat 13.00 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı'na hareket etti. 
Beşiktaş'ı İngiltere'ye götürecek uçak ise 13.30 sıralarında Sabiha Gökçen'e geldi. Uçak ancak 15.15 sıralarında İngiltere'ye hareket edebildi. 

VARDAR: "70 BİN TARAFTARIMIZ ÖNÜNDE LIVERPOOL'U ELERİZ",

Beşiktaş'ın İngiltere yolculuğunu NTV Spor'a değerlendiren Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, "Seyahatimiz sıkıntılı başladı. İnşallah dönüşümüz keyifli olur. Morallerimiz gayet iyi" dedi.

Liverpool hakkında da yorumda bulunan Vardar, "Hem Arsenal hem de Tottenham maçlarını oynadık. İngiliz takımlarına karşı deneyimliyiz. Beşiktaş iyi yolda. Her geçen gün üstüne koyuyoruz. Türkiye'de lideriz , Avrupa'da da hedeflerimiz var. Liverpool önemli bir takım, inşallah avantajlı bir skorla döneriz ve 70 bin taraftarımızın önünde Liverpool'u eleriz" ifadelerini kullandı.

Kalede Tolga Zengin'in oynamayacak olmasıyla ilgili de Vardar, "Cenk de çok formda" demekle yetindi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler