F.Bahçe’nin umudu suskunlar

Uzun süredir golle buluşamayan Sow ve Emenike, Beşiktaş maçlarında coşuyor.

Yayınlanma: 20.03.2015 - 22:58
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de sakatlardan müjdeli haber. Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu, Beşiktaş ile oynayacakları derbi mücadelesi öncesinde Mehmet Topal ve Gökhan Gönül’ün forma giyecek duruma geldiklerini söyledi. Egemen Korkmaz’ın durumu ise kritik. Savunmada pek sorun olmayacak gibi. Peki forvette neler yaşanacak? Bu bölge haftalardır suskun. Sow olsun Emenike olsun iki hedef oyuncu. Ancak geçmişe dönüp istatistiklere baktığımızda ikilinin Beşiktaş maçlarını çok sevdiği ortaya çıkıyor. Sow’un Kara Kartal’a karşı boşu yok. Senegalli yıldız, Beşiktaş karşısında çıktığı 6 maçta 7 kez fileleri havalandırmış.

Emenike’nin de durumu takım arkadaşından farklı değil. Nijeryalı oyuncu, Karabük formasıyla Siyah - Beyazlılara karşı 2 maçta 2 gol atmış. Sarı-Lacivertli takıma geldikten sonra ise 3 derbide 2 defa fileleri sallamış. Ayrıca Emenike’nin Beşiktaş’a karşı 2 de asisti var. Fenerbahçe’nin Kartal avcıları, forma şansı bulmaları halinde Beşiktaş karşısında kendilerini affettirmeye kararlı.

USLU: ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Beşiktaş derbisini kazanacaklarına inandıklarını söyledi. Sarı- Lacivertli takımın Can Bartu Tesisleri’ndeki antrenmanını izleyen Uslu, ezeli rakipleriyle aralarındaki 4 puanlık farkı önemsemediklerini aktararak, “Biz Galatasaray maçına da 4 puan geride başladık. Bütün engellemelere rağmen, Beşiktaş karşısında 4 puanlık farkı yine 1 puana indireceğiz ve 10 maçın sonunda da şampiyon olacağız” dedi. Uslu, kale arkası tribünlerinin kapatılması yönünde verilen cezanın Tahkim Kurulu’nca da onanmasına da tepki gösterdi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler