Trabzon Valisi neyi örtmeye çalıştı?

Tüm Türkiye, Rizespor deplasmanından dönen Fenerbahçe futbol takımı ve kafilesine yapılan silahlı saldırıyı konuşurken Trabzon Valisi Abdülcelil Öz'ün yaptığı açıklamalar kafalarda soru işaretleri yarattı...

Yayınlanma: 05.04.2015 - 12:46
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-1 yendi ve İstanbul'a hava yoluyla dönmek için Trabzon'a hareket etti. Fenerbahçe kafilesi Trabzon'un Sürmene ilçesi girişinde silahlı saldırıya uğrarken şoför Ufuk Kıran başından yaralandı ve Fenerbahçeli futbolcular ölümden döndü.

VALİ'DEN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA!

Yaşanan olayın ardından Fenerbahçe kafilesi polis koruması ve polislere ait bir araç ile havalanına giderken sarı lacivertli kulübü ziyaret etmeye gelen Trabzon Valisi Abdülcelil Öz ilk yaptığı açıklamada kafileye taş ile saldırıldığını söyledi. FBTV'nin saldırının hemen ardından yaptığı ve görüntülerle desteklediği 'silahlı saldırı' açıklamasının ardından valinin yaptığı açıklama büyük şok yaratırken detaylı bir bilgiye sahip olmadan valinin yaptığı açıklama 'olayın üzeri kapatılmak mı isteniyor?' sorusunu akıllara getirdi.

<video:243393>

YA FBTV OLMASAYDI?

Yapılan bu açıklamanın ardından Fenerbahçeli taraftarlar Trabzon Valisi Abdülcelil Öz'e tepki gösterirken Vali Öz kısa bir süre sonra geri adım attı. FBTV'nin görüntüleri ayrıca hastaneden gelen bilgi olayın bir silahlı saldırı olduğunu doğrularken şoförün taş ile yaralandığını söyleyen Öz açıklama değiştirdi. Öz, 'şakak kemiğinin altında metal parçası var. Kurşun yarası olabilir, emin değiliz. Şu an ki bulgular silahlı saldırı olduğu yönünde' sözleriyle açıklamasını değiştirirken bugün sabah saatlerinde yaptığı son açıklamasında Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse av tüfeğiyle iki el ateş edildiğini belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler