10 numara restleşme

Eski Fenerbahçeli yıldız futbolcu Alex, camiayı ikiye böldü.

Yayınlanma: 24.04.2015 - 06:57
Abone Ol google-news

Alex, Fenerbahçe’ye 2004’te gelmiş, 8 yıl oynamış, 2012’de de buradan ülkesindeki Coritiba takımına geçmişti. Taraftarların yarısına yakınının sevgilisiydi Brezilyalı. Fakat son zamanlarda Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’la yaşadıkları o tatsız süreç keşke hiç olmasaydı. Alex, geçenlerde belgesel çekimi için İstanbul’a geldi. Ancak, Alex kafasındaki düşüncelerini gerçekleştiremedi. Birinci şok; kulüpten karşılayan olmadı, ikincisi; stat ve tesislerde çekim yapılmasına izin verilmedi. Dahası, Bursaspor maçı öncesi telefonla arandı, maça gelmemesi istendi. Camiada bölünmeler oldu. Kimilerine göre Fenerbahçe Başkanı, kimilerine göre de Alex haklı.

Başkan izin verse

Kim haklıysa haklı ama futbol ve basketbol takımının doludizgin gittiği şu günlerde bu kavga ayıp. Başkan, futbolcuya stat ve tesislere girmesi için izin verseydi erdemlik yapmış olacaktı. Yapmadı. Futbolcu da giderayak İnstagram hesabından Yıldırım’ı topa tuttu. İntikam aldı sanki. Konuşmalarının arasında ağır sözler vardı. Bu sözler yenilir, yutulur değildi. Şunu anladım ki; taraftarın Alex sevgisi sürüyor olsa da Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalının defterini bir daha açılmamak üzere kapatmış.

Taraftar olarak döndü

Alex, çekim yapmak için giremediği stada taraftar olarak girdi. Kendisine ve eşine Passolig çıkartmış öyle diyor. Maç günü yönetici Mahmut Uslu’dan Alex’e mesaj gelmiş: “Bursa maçına gelme. Çok önemli bir karşılaşma ve olası bir sorun istemiyoruz.” Alex bu mesajı dinlememiş olmalı ki Aziz Yıldırım’a muhalif duruşuyla bilinen Hulusi Belgü’nün locasında karşılaşmayı izledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler