Beşiktaş'tan İngiliz futbolcu için resmi açıklama!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, yabancı transferiyle ilgili politikasını netleştirdi. Beşiktaş Kulübü Dış Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Manchester City forması giyen Joleon Lescott defterinin kendileri için kapanmadığını söyledi.

Yayınlanma: 12.01.2014 - 17:29
Abone Ol google-news

İngiliz futbolcuyu kadrolarına dahil etmek için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Torunoğulları, "Yabancı basında, Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini'nin ağzından, oyuncuyu bırakmayacaklarına dair haberler çıktı. Fakat o haberler gerçeği yansıtmıyor. Beşiktaş transfer komitesi olarak Lescott'a ilgimiz devam ediyor. Ara transfer döneminde sadece bir yabancı oyuncu alacağız ve söz konusu oyuncu bir savunmacı olacak. Lescott hala birinci önceliğimiz. Kulübüyle olan görüşmeler devam ediyor ve kendilerinden haber bekliyoruz. Önümüzdeki hafta konuyu netleştirmek için uğraşıyoruz" diye konuştu.

"LESCOTT OLMAZSA HEITINGA"

Lescott'ın alternatifinin şu an Everton forması giyen John Heitinga olduğunun altını çizen Erdal Torunoğulları, "Her sonucu düşünerek tabii ki alternatif bakıyoruz. Lescott için şansımız çok yüksek ama kendisine imza attıramazsak, Heitinga en güçlü ikinci adaydır" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile adı anılan, PSV Eindhoven'ın tecrübeli futbolcusu Toivonen konusuna da açıklık getiren Torunoğulları, İsveçli milli futbolcunun kesinlikle Beşiktaş'ın gündeminde olmadığını belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler