Galatasaray'da Özbek kanunları

Yeni başkan Dursun Özbek, yönetim toplantısında radikal kararlar aldı.

Yayınlanma: 07.06.2015 - 00:04
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek, yönetim kuruluyla birlikte ilk toplantısını önceki gün Türk Telekom Arena Stadı’nda gerçekleştirdi. 6 saate yakın süren dev zirveden önemli kararlar çıktı, toplantıda adeta Dursun Özbek rüzgârı esti. Özbek arkadaşlarından Duygun Yarsuvat’ın başkanlığı dönemindeki yönetim hatalarının tekrarlanmamasını istedi. Tüm yönetim bu konuda fikir birliğine varırken yeni görev dağılımı da bu toplantıda yapıldı. İkinci başkanlık görevine tecrübesi ve bilgi birikimiyle Cengiz Özyalçın getirildi. Eşref Alaçayır ve Nasuhi Sezgin başkan yardımcılığı görevini üstlendi. Futbol şubesinİ tam yetkiyle Cüneyt Tanman yönetecek, bu komitede Cengiz Özyalçın ve Eşref Alaçayır da çalışacak. Genel sekreterlik görevini Fatih İşbecer yapacak, Tayfun Demir ise muhasip üye olacak. Basketbol şubesinde Can Topsakal görev yapacak. Ural Aküzüm hukuk işlerine bakacak.

 

Yeni kurallar geldi

Başkan Dursun Özbek’in 10 Haziran’da mazbatalarını alacak Sarı-Kırmızılı yönetimdeki arkadaşlarına bazı tavsiyelerde bulunduğu öğrenildi. Özellikle Duygun Yarsuvat döneminde kanayan yara haline gelen, bazı yöneticilerin medya üzerinden çalışma arkadaşlarını eleştirmesine yeni süreçte yasak geldi. Özellikle futbolda maç sonraları yönetim adına tüm açıklamaları İkinci Başkan Cengiz Özyalçın yapacak. Tüm yöneticiler kendi sorumluluk alanındaki işlere odaklanacak ve çalışmalarını sürdürecek. Bir yönetici, farklı branştaki diğer arkadaşının işi hakkında medya üzerinden mesaj göndermeyecek.

 

Gignac yolda

G.Saray, Marsilya’nın golcüsü Andre Pierre Gignac’ı ikna etmeye çalışıyor. İdari Menajer Cenk Ergün, Gignac’ın menajeriyle bir araya geldi ve görüşmeden olumlu sonuç aldı. Ancak Fransız oyuncunun düşünmek için süre istediği belirtildi. Marsilya’yla sözleşmesi biten Gignac için G.Saray bonservis bedeli ödemeyecek. Transferin gerçekleşmesi halinde Fransız golcüye yıllık 3 milyon Avro verilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler