Volkan ve Ozan pazarlığı

İki futbolcu için F.Bahçe ve Bursa başkanları kapalı kapılar ardında görüştü

Yayınlanma: 26.06.2015 - 23:31
Abone Ol google-news

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimi için Ankara’da bir araya gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetici Mahmut Uslu ve Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı bir süre sonra kapalı kapılar arkasında transfer görüşmesine girdiler. F.Bahçe daha önce bilindiği üzere Bursaspor’dan Şener Özbayraklı’yla Fernandao’yu kadrosuna katmıştı. Şimdiki girişim ise hem Volkan Şen hem de Ozan Tufan için oldu.

Sarı-Lacivertliler tarafından konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, F.Bahçeli yöneticilerle Ozan ve Volkan’ın transferleri hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Bölükbaşı, “İki oyuncu için yaptığımız görüşme resmi bir içerik taşımıyor. Sadece fikir alışverişiydi. Ancak, değerini bulan her futbolcu satılabilir” diyerek transfere yeşil ışık yaktı. F.Bahçe’nin Volkan Şen için Bursaspor’a 3 milyon Avro teklif ettiği, Yeşil-Beyazlılar’ın 5 milyon Avro istediği iddia edildi.

Murat Öztürk istifa etti

Teknik direktörlük görevine Portekizli Vitor Pereira’yı getiren Sarı-Lacivertliler’de, 11 yıldır kaleci antrenörü olarak görev yapan Murat Öztürk istifa etti. 2004 yılında, o dönem Alman teknik adam Daum’un çalıştırdığı F.Bahçe’de göreve başlayan Öztürk, 11 yılda 6 farklı teknik direktörle çalıştı. Öztürk’ün altyapıda görev alacağı söyleniyor.

Pereira kontrolde

Yeni sezon çalışmalarına başlayan F.Bahçe’de, sezon başı rutin sağlık kontrolleri devam ediyor. Teknik direktör Vitor Pereira, oyunculardan Emmanuel Emenike’yle Pereira’nın yardımcıları dün Göztepe Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Sloukas mutlu sona yakın

F.Bahçe, Kostas Sloukas’ın transferinde mutlu sona çok yakın. Sarı-Lacivertli kulüpten haftasonuna kadar süre isteyen yıldız oyuncu kariyerine Türkiye’de devam etme kararını verdi. Olympiakos’un son teklifinin ardından ailesiyle görüşen Sloukas, Sarı-Lacivertlilerin teklifini kabul etti. F.Bahçe’nin Olympiakos’a göre Sloukas’a daha iyi bir sözleşme önerdiği biliniyor.

Saran haklı bulundu

F.Bahçe Spor Kulübü’yle, eski yönetici Sadettin Saran arasında 7 yıldır devam eden ‘kulüp üyeliğinden haksız ihraç’ davasında, Yargıtay bir kez daha Saran’ı haklı buldu. Aziz Yıldırım avukatları aracılığıyla itiraz etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler