Beşiktaş sona geldi: Lescott imzaya çok yakın

Beşiktaş, bir süredir kadrosuna katmak istediği Joleon Lescott transferinde sona yaklaşıyor. Transfer için City'nin onayını bekleyen siyah beyazlılar, İngiliz ekibinden olumlu yanıt gelmesi halinde tecrübeli isimle 2.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Yayınlanma: 20.01.2014 - 11:37
Abone Ol google-news

Yaklaşık iki ay önce Lescott ile anlaşmaya varan siyah beyazlı kulüp, transferi tamamlamak için Manchester City'in onayını bekliyor. İngiliz ekibi ilk olarak Lescott'u bırakmaya sıcak bakarken, savunma oyuncularının yaşadığı sakatlıklar sonrası kararsızlık yaşamıştı.

Geçtiğimiz günlerde Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini, Lescott'a bu sezon ihtiyaç duyabileceklerini ve oyuncusunu bırakma konusunda kararsız olduğunu dile getirmişti.

Ancak City'de sakatlık problemi yaşayan oyuncuların takıma dönmeye başlamaları Beşiktaş'ı Lescott transferini tamamlama konusunda umutlandırdı. İngiliz ekibinin son oynadığı ve 4-2 kazandığı Cardiff City maçında Şilili teknik adam Lescott'a şans vermedi. Pellegrini sakat oyuncularının düzelmesi sonrası Cardiff City karşısında defans hattında Kompany ve Demichelis'i sahaya süreken, 18 kişilik kadroda bulunan Lescott'u oyuna dahil etmedi.

Son günlerde yaşanan bu gelişmelerin ardından Manchester City'in sezon sonu mukavelesi bitecek olan Lescott'u bırakmaya yakın olduğu öğrenilirken, transferin kısa sürede gerçekleşmesi bekleniyor. Transferin olması durumunda Beşiktaş, İngiliz ekibine bonservis bedeli ödemeyecek ve Lescott ile 2.5 yıllık mukavele imzalayacak. (NTVSPOR)

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler