F.Bahçe Ümit Özat'ı ayrı tuttu!

Beyaz TV'de Aziz Yıldırım'ın katılımıyla Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yapılacak olan program sarı-lacivertli yönetim tarafından iptal edildi. Yapılan açıklamada, Ümit Özat ayrı tutularak program hakkında sert ifadeler kullanıldı.

Yayınlanma: 22.01.2014 - 09:44
Abone Ol google-news

Yargıtay'ın şike davası kararını onamasıyla yeniden hapis cezası ile karşı karşıya kalan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün gece Fransa'dan Türkiye'ye döndü. Binlerce Fenerbahçe taraftarının karşıladığı Aziz Yıldırım, bu akşam Beyaz TV'nin konuğu olacaktı. Sarı-lacivertli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanan bu karara yönetim sessiz kalmadı.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada söz konusu programın iptal edildiği duyuruldu. Programın yorumcularından, eski Fenerbahçeli Ümit Özat'ın ayrı tutulduğu açıklamada sert ifadelere yer verildi. "Söz konusu kanalın 21 Ocak 2014 tarihli tutarsız, Başkanımıza yönelik hakaret içeren ve haklı davamıza saygı unsurları taşımayan,  aynı programda gerek kendisine muhatap kıldığı kişiler, gerekse Fenerbahçe ve Başkanını hedef alan yayın politikaları gözetilerek, durdukları yer itibariyle Fenerbahçe’nin değerleriyle yan yana bulunmaları imkansız olduğu sonucuna varıldığından bahisle, tarafımızdan tek taraflı olarak iptal edilmiştir" ifadelerine yer verilen açıklamada, "Tavrımız, 3 Temmuz tavrı; kararlılığımız duruşumuzla ilgilidir. Büyük Kaptanımız ve evladımız Ümit Özat tüm bu içerikten ayrı tutulmakla birlikte, Fenerbahçe’nin tüm kapıları kendisine sonuna dek açıktır" denildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler