Özbek'in derbi iddiası... Kadıköy'e gidecek mi?

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 17.10.2015 - 22:16
Abone Ol google-news

 

Gençlerbirliği'ni 4-1 yendikleri maç sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Özbek, "Hakemin çaldığı düdüklere dikkat ederseniz, pek yerinde olmadı. Bu oyunu da etkiliyor. Biraz daha sabırlı olunursa, çok daha kuvvetli bir Galatasaray geliyor. Savaşan bir takım hazırlıyoruz. İkinci yarıda da bunu gösterdik. Normal performansımızı ortaya koyduk ve farklı kazandık" şeklinde konuştu.

Derbi mesajı

Süper Lig'de gelecek hafta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'ye konuk olacak Sarı-Kırmızılılar'ın başkanı, "Kadıköy'den galibiyet almak istiyoruz. Çok ümitliyiz. Maça gidip gitmeyeceğim şu an belli değil. O günün şartları belirleyecek" dedi.

'Benfica'yı yenersek...'

Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları müsabakaya da değinen Cim Bom'un patronu, "Benfica'yı yendiğimiz takdirde, grup bambaşka bir hal alacak. Onları yenmek için hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Rapor konusu

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan istediklerini rapora açıklık getiren Özbek, "Bizim Hamza Hoca'dan istediğimiz rapor sadece disiplinle ilgili bir rapordu" diyerek sözlerini noktaladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler