Dilmen'den müthiş övgü: "Yanındakini şöhret yapar"

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Çaykur Rizespor mücadelesini değerlendirdi.

Yayınlanma: 18.10.2015 - 22:27
Abone Ol google-news

 

Dilmen'in 90 dakika değerlendirmeleri şu şekilde:

Uzatmalarla birlikte 96 dakika oyun oynandı. 15'i çıkar, 81 dakika Beşiktaş'ın üstünlüğüyle oynandı. Oyuna hükmeden Beşiktaş'tı. İlk yarıda bir, bir buçuk pozisyonu var ama ikinci yarıda tamamen hakimdi oyuna. Bir de nizami gol var. Gomez ofsayt değildi orada. Kolay maç değildi ama ikinci yarı 5 ya da 6 olabilirdi.

"Atiba yanındaki oyuncuyu şöhret yapar"

Gomez yorgun, Gökhan Töre verimsiz ve egoistti ama maçın en iyisi tartışmasız Atiba'ydı.Yanındaki oyuncuyu şöhret yapar. Mükemmel oynadı.

"İkinci yarı Kweuke'yi çözdüler"

Beşiktaş 1-0 kazandı ama az attı. Savunmada da iyiydiler. İlk yarı Kweuke'ye yenildiler ama ikinci yarı çözdüler. Belki yer değiştirdiler, Ersan daha yakın oynamaya başladı ve başarılı oldular.

"Gökhan Töre'nin morali bozulmuş"

Gökhan Töre duygusal bir oyuncu. Bu ona çok ciddi artılar getiriyor ama bazen bir güvensizlik yaşadığı zaman şuursuzlaşıyor. Bugün böyle oldu. Çalım atıyor, pas vermiyor, topu ayağında çok tutuyor. Çok top kaybı yapıyor. Bu yüzden Şenol hoca Necip'i oyuna almak zorunda kaldı. Çünkü Sosa da çok top kaybetti. İki oyuncu olunca bu şekilde hoca bir orta saha almak zorunda kaldı.

Geçen sene de Beşiktaş'ın tek farkla kazandığı maçlar vardı. Öne geçtikten sonra kontratak yapıyorlardı. Ama Beşiktaş hem Eskişehir'de hem de bugün oyunun tamamen hakimiydi. Öyle kontratak aramadı, oyunu tamamen kontrol etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler