Fernandes'in Quaresma'dan şaşırtan isteği: 'Baklava'

Lokomotiv Moskova'nın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, eski takımı Beşiktaş'la yarın oynayacakları maç öncesinde yakın arkadaşı Ricardo Quaresma'dan kendisine baklava getirmesini istedi. Q7 de; vatandaşının bu isteğini karşılıksız bırakmadı.

Yayınlanma: 21.10.2015 - 04:08
Abone Ol google-news

 

Beşiktaş’ta 3 sezon görev yapmasının ardından 2 yıl önce Lokomotiv Moskova’ya transfer olan Manuel Fernandes, yarın Siyah-Beyazlılar’la oynayacakları UEFA Avrupa Ligi mücadelesi öncesinde vatandaşı Ricardo Quaresma’dan özel bir istekte bulundu.

Önceki gün yaptığı açıklamada Türkiye’deki günlerini özlediğini söyleyen 29 yaşındaki futbolcu, Quaresma’dan Rusya’ya gelirken baklava getirmesini istedi. Kara Kartal’da bir dönem beraber oynadığı yakın arkadaşı Fernandes’in bu isteğini geri çevirmeyen Q7’nin kulübün malzemecileri aracılığıyla tatlıları aldığı ve bugün Rusya’ya götüreceği öğrenildi.

‘Mutluluk duyacağım’

Manuel Fernandes, Beşiktaş’la yarın Lokomotiv Stadı’nda oynanacak mücadele öncesinde eski takımıyla karşılaşacağı için çok mutlu olduğunu söylemişti. Fernandes, “Onlara karşı oynamak benim için büyük bir deneyim olacak. Bunun hem iyi hem de kötü yanları var. Eski takım arkadaşlarımı tekrar görmekten mutluluk duyacağım ama sahada arkadaş değil rakip olacağız” ifadelerini kullanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler