Selçuk: "Taraftarımız daha çok stres oluyor"

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Benfica maçı sonrasında konuştu.

Yayınlanma: 22.10.2015 - 00:34
Abone Ol google-news

 

Sonuçların özgüvenlerini artırdığını ve güzel oyunu da beraberinde getirdiğini söyleyen Selçuk, "Birkaç tane arkadaşımız gitti. Yerine yeni oyuncular geldi. Çok mücadele ediyoruz. Fazla rotasyona giremiyoruz. Son haftalarda iyi oynuyoruz ve bir seri yakaladık. Bu da bize güven veriyor. Neticeler güzel olunca, güzel oyun da beraberinde geliyor. Bugün kazandığımız için de çok mutluyuz. Çok önemli bir galibiyetti. İnşallah galibiyet serimizi devam ettiririz." ifadelerini kullandı.

 
[Haber görseli]

Kendi performansı hakkında konuşan tecrübeli oyuncu, "Ben Galatasaray'a geldiğim günden bu yana elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Büyük oyuncular öncelikle istikrarlı olmalılar. Ben de 4 yıldır bunu başardığımı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Derbi hakkında da konuşan Selçuk, "Son zamanlarda o kadar çok stresli maç oynuyoruz ki Fenerbahçe maçı da öyle. Çok zor bir maç olacak. Umarım yakaladığımız bu seriyi orada da devam ettirebiliriz. Ben şahsen baskı hissetmiyorum. Taraftarlarımız bizden daha çok stres oluyor ve baskı yaratıyorlar maçı kazanalım diye. Bizim üzerimizde herhangi bir baskı yok. Son dönemde oynadığımız oyunu oynarsak zaten Kadıköy'de galip geliriz." ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler