Kartal’da forma savaşı kızışıyor

Oyuncuların formda olması Güneş’i tercihte zorluyor.

Yayınlanma: 24.10.2015 - 03:21
Abone Ol google-news



Yıldız oyuncuların fazlalılığı ve üst düzey kadro derinliği sebebiyle yaşanan bolluk Beşiktaş’ta sıkıntıları da beraberinde getirdi. Siyah-Beyazlı ekipte son maçlarda yıldız isimlerin yaptığı hareketler ve söyledikleri sözler teknik direktör Şenol Güneş’in başını ağrıtacak cinsten...

Ligde lider, UEFA Avrupa Ligi’nde ise grubunda ikinci sırada bulunan Beşiktaş’ta önce Ricardo Quaresma’nın açıklamaları, ardından da Cenk Tosun’un Lokomotiv Moskova maçındaki davranışları gözlerden kaçmadı.

Cenk tepki gösterdi

1-0 kazanılan Çaykur Rizespor maçının ardından golü atan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma maç sonrasında yaptığı açıklamada “yedek kalmaktan dolayı mutlu değilim, daha fazla süre almak istiyorum” sözleriyle Şenol Güneş’e mesaj gönderirken Lokomotiv Moskova maçında da Cenk Tosun’un tepkisi dikkat çekti.

Teknik Direktör Şenol Güneş, Moskova deplasmanında Mario Gomez 64. dakikada beraberlik golünü atınca değişiklik için kenarda hazır bekleyen Cenk’ten 5 dakika daha beklemesini istedi. Hayal kırıklığına uğrayan golcü oyuncu eldivenlerini çıkarıp sinirli bir şekilde kulübeye yürüyünce, Güneş ve yardımcısı Tamer Tuna karar değiştirip, Cenk’i 65’te Gökhan Töre’nin yerine sahaya sürdü. Şenol Güneş soğukkanlı davranarak krizin büyümesini önlerken deneyimli teknik adamın ilerleyen haftalarda kadro seçimlerinde nasıl davranacağı ve Cenk Tosun başta olmak üzere oynamak isteyen oyunculara nasıl yaklaşacağı merak ediliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler