Şenol Güneş: "Oynamak istemeleri saygısızlık"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor'u 5-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 26.10.2015 - 22:33
Abone Ol google-news

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor'u 5-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"FUTBOL OYNANMASI GEREKİYORDU, OYNANDI"

"Antalyaspor iyi takım. Stadyumun açılışını yaptık burada. Maça iki takım da tempolu başladı. Bizim daha kaliteli oyuncularımız vardı. Rakibimizin yapmak istediklerini, bizimkiler onlara daha iyi yaptılar. Dinamik takımdı ilk yarıda. İkinci yarıda temponun düşmesi normal. Oyuna tamamen hakimdik. Asıl önemli olan şey, herkes futbol oynamaya çalıştı. Keyifli bir oyun oldu. Futbol oynanması gerekiyordu, futbol oynandı. Bütün futbolcuları tebrik ediyorum"

"OYNAMAYI İSTEMEK ARKADAŞINA SAYGISIZLIK"

"Bütün her şeyi oyuncular yapıyor. Ben bir şey yapmıyorum. Zaman zaman duygusal durumlar olabilir, ama bunlar anlık olmalı. Büyük oyuncular, herkes işini yapacak. Serdar, Tosic, Alex, onlar da işini yapacak konumda olmalı, hazır olmalı. Kendine değil, arkadaşına saygısızlık olur oynamayı istemek. Belki 2 ay sonra başkası oynayacak, ben onun garantisini veremem. Bugün, yarın kadro değişebilir."

"KORKUYORDUM SAKATLIK OLACAK DİYE"

"Sonuç ne olsun disiplinli oynadılar. Topu alıp, hücum oynamayı düşündüler. Ne hakemle, ne rakiple itişmediler. Korkuyordum, sakatlık olacak diye. Oğuzhan'ın adelesinde bir sertlik oldu, ama ciddi olduğunu düşünmüyorum"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler