Beck'ten eleştirilere özgüvenli yanıt

Alman sağ bek ataklara fazla katılmadığı eleştirisine yanıt verdi, “Bundesliga’da Arjen Robben ve Franck Ribery gibi isimlere karşı bile oynadım. Ne zaman hücuma çıkacağımı ve ne zaman kendi görev bölgemde kalacağımı çok iyi biliyorum” dedi.

Yayınlanma: 02.11.2015 - 04:47
Abone Ol google-news

Beşiktaş’ın sezon başında Hoffenheim’dan transfer ettiği Andreas Beck özellikle son dönemde oynadığı futbolla göz doldururken, hücuma fazla çıkmadığı yönündeki eleştirilere de yanıt verdi.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in 13 resmi maçın tamamında ilk 11’de sahaya sürdüğü 28 yaşındaki Alman futbolcu en doğru zamanda ataklara katıldığının altını çizerek, “Ben Bundesliga’da, Arjen Roben ve Franck Ribery gibi dünyaca ünlü isimler karşısında bile oynadım. Ne zaman hücuma çıkacağımı ve ne zaman kendi görev bölgemde kalacağımı çok iyi biliyorum” diye konuştu.

Başarılı sağ bek hakkındaki eleştirilere şaşırdığını dile getirdi. Siyah-beyazlı oyuncu, “Öncelikle teknik direktörümüzün bize verdiği görevleri yerine getirmek zorundayız. Ben yıllarca Bundesliga’da oynadım. Orada disiplin her şeyden önce gelir. Bazı anlar vardır takımla birlikte hücuma çıkarsınız, bazı anlarda ise görev yerinizde kalırsınız. Yanlış zamanlarda atağa çıkarsam gol yiyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın çok yetenekli kanat oyuncularına sahip olduğuna da dikkat çeken Andreas Beck, “Benim önümde bazen Gökhan Töre bazen de Ricardo Quaresma görev yapıyor. Ofansif yönleri çok kuvvetli olduğu için benim her zaman onlarla birlikte hücuma çıkmam doğru olmaz” yorumunu yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler