"1 maç kaybettik, şampiyonluğu değil"

Galatasaray teknik heyeti, uzatma dakikalarında gelen Çaykur Rizespor yenilgisini bu sözlerle yorumladı.

Yayınlanma: 09.11.2015 - 23:33
Abone Ol google-news
 
Galatasaray teknik heyeti, Çaykur Rizespor mağlubiyetinin nedenlerini masaya yatırırken bazı kritik noktalara dikkat çekti. Kendilerinin kaybettiği, şampiyonluk yolundaki rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin 3 puan kazandığı haftayı yorumlayan Sarı-Kırmızılı kurmaylar, Galatasaray camiasına umut dolu mesajlar verdi. Teknik heyet,  “Rakiplerimiz haftayı galibiyetle kapattı. Ancak lig daha bitmedi, kimse de şampiyon olmadı, biz de şampiyonluk kaybetmedik, sadece bir maç kaybettik. Önümüzde oynanacak daha 23 maç var. Lig uzun, ne şampiyonluk yarışından koptuk ne de iddiamızdan vazgeçtik. Biz çalışıyoruz, sezon sonunda yine mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
'Selçuk çıkmasa 5 atardık' 
 
Rize deplasmanında 3 puanın uzatma dakikalarında yenilen 2 golle ellerinden gitmesine hayli üzgün olan teknik heyet,  “Deyim yerindeyse bizim için kara bir maç oldu. Uzatma dakikalarında böylesine şanssız iki gol yemek bize yakışmadı. Biz Galatasaray isek orada oyunu tutup, konsantrasyonumuzu yitirmeyip maçı 3-2 galibiyetle bitirmemiz lazım. Bir anlık dikkatsizlik ve konsantrasyon kaybı pahalıya mâl oldu. Normal şartlarda Selçuk ve Hakan sakatlanmasa 4-5 farklı kazanacağımız bir maçtı. Selçuk bizim için çok önemli bir isim ve saha içinde kritik görevler üstleniyor” yorumunda bulundu. 
 
Hakemlere öfke
 
Maçın hakemlerine ayrı bir parantez açan Galatasaray kurmayları,  “Hakemlerin bazı kararları tartışılmalı. Umut’a verilen ilk sarı kart pozisyonunda oyuncumuzun rakibine teması bile yok, faul verildi ve gol yedik. Yine Umut’un ikinci sarıdan kırmızı gördüğü pozisyon da temiz bir şey yok ama 10 kişi kaldık. Hakemlerin böylesine kritik hatalar yapmamaları gerekir” görüşünü savundu.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler