3 kupalı Hamzaoğlu'na sürpriz veda

G.Saray Başkanı Özbek, 3 kupalı teknik adamla yolları ayırdı.

Yayınlanma: 19.11.2015 - 02:05
Abone Ol google-news



Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu şoku yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılara geçen sezon 3 kupa kazandıran Hamzaoğlu, takımın başında daha 1 yılı dolmadan yönetimle karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı aldı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve bir yönetici, Sportif Direktör Cenk Ergün vasıtasıyla Hamza Hamzaoğlu’nu toplantı yapmak üzere dün saat 17.00’de Türk Telekom Arena’ya davet etti. Zirveye yalnız gelen Hamzaoğlu’na “Hocam sizinle yolları ayırma kararı verdik” denildi. Hamzaoğlu’nun “Niye” şeklindeki sorusuna “Öyle” yanıtı aldığı bildirildi. Ancak bu toplantıda başkan Dursun Özbek ile Hamzaoğlu arasında “sert” diyalogların geçtiği, Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrası pamuk ipliğine bağlı ilişkinin tamamen sonlandığı kaydedildi.

‘Umut’ sözleri kriz yarattı

Hamzaoğlu’nun önceki gün yaptığı açıklamadaki “Umut Bulut’un sözleşmesi otomatik olarak uzamasaydı da ben sözleşme uzatacaktım” sözleri, başkan Özbek ve bazı yöneticiler tarafından tepkiyle karşılandı. Özbek’in, Hamzaoğlu’nun transfer döneminden bu yana alınan, gönderilen ve kadroya katılamayan oyuncular hakkındaki açıklamalarını tasvip etmediği; Umut’la ilgili sözlerinin ise bardağı taşıran son damla olduğu bildirildi. İkili arasındaki zirvede Özbek’in, “Hocam, biz Umut’la sözleşmesindeki mecburi madde nedeniyle anlaştık, sen niye ‘Umut’la ben sözleşme uzatırdım’ diyip kendi kendine futbolcunun sözleşmesini uzatıyorsun” dediği; Hamzaoğlu’nun ise bu ifade karşısında şaşkınlığını gizleyemeyip, “Bu takımın teknik patronu benim, benim stilim, tarzım böyle.. Ben bu oyuncuyla bütün sezonu geçireceğim, lütfen buna müdahale etmeyin ve karışmayın” yanıtını verdiği ifade edildi.

‘Tarzımız bu hocam..’

Bir hayli sinirlenen Dursun Özbek’in, yaz ayı transfer döneminden bu yana Hamzaoğlu’nun kendilerine başka, medyaya başka açıklamalar yaptığını savunarak, “Hocam, Melo’nun takımdan gönderilmesini istedin, basına ‘Keşke gitmeseydi, kulübün mali durumu nedeniyle gönderdik’ dedin. Burak Yılmaz ile arandaki sorun nedeniyle onu da yollatmak istedin, yine medyaya ‘Burak bana lazım’ dedin. Hocam bize ayrı, medyaya ayrı, takıma ayrı açıklamalarınız var. Sizinle yolları ayırma kararı aldık, kusura bakmayın; bu da bizim tarzımız” ifadelerini kullandığı kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler