Saray'da kazan kaynıyor

Önce Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayıran ardından Antalya ile son dakika golüyle berabere kalan Galatasaray'da kırmızı alarm verildi.

Yayınlanma: 23.11.2015 - 09:57
Abone Ol google-news

Önce Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayıran ardından Antalya ile son dakika golüyle berabere kalan Galatasaray’da kırmızı alarm verildi. Yönetim hoca arayışında, oyuncular sistemsizlikten şikayetçi, çarşamba ise rakip Atletico Madrid.

Denizli-Başkan zirvesi

Başkan Dursun Özbek, Mustafa Denizli ile bugün masaya oturacak ve tecrübeli hocayı ikna etmeye çalışacak. Özbek, Atletico maçı öncesi Denizli’yi takımın başında görmek istiyor

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray’da yönetim, yeni teknik direktör konusunda çalışmalarını hızlandırdı. Bizzat bu konuda sorumluluğu üzerine alan Başkan Dursun Özbek’in, şu an itibariyle aklındaki tek isim Mustafa Denizli ile bugün masaya oturacağı bildirildi. Denizli ile birebir görüşme yapacak Özbek’in, tecrübeli çalıştırıcıyı ikna etmek için tüm imkanları seferber etmesi bekleniyor. Özbek, Denizli’yi, Şampiyonlar Ligi’nde çarşamba günü deplasmanda oynanacak Atletico Madrid mücadelesi öncesinde takımın başına getirmek konusunda kararlı.

Alternatifi Lucien Favre...

Ayrıca deneyimli hocaya rahat bir çalışma ortamı sunmak adına devre arasındaki transfer çalışmaları öncesi geniş imkanlar sunulması planlanıyor. Özbek’in, taraftar baskısından bir an önce kurtulmak için Denizli’ye
imza attırmaya çalışacağı, buradan olumsuz bir yanıt alınması ihtimaline karşı ise yöneticilerin sıcak baktığı İsviçreli Lucien Favre ile temasların sıcak tutulduğu öğrenildi.

Rapor kaptanlardan!

Takım kaptanlarıyla son durum hakkında bir görüşme yapması beklenen Başkan Özbek, Hamza hocadan alamadığı raporu, oyuncularından alarak yeni yol haritasını belirleyecek

Son dönemde kötü sonuçlarla taraftarın büyük tepkisini çeken Galatasaray’da fatura Antalya maçı sonrası, Başkan Dursun Özbek ve kurmaylarına kesilmişti. Süper Lig’de son dakika golüyle Antalya karşısında alınan 3-3’lük beraberlik sonrası Türk Telekom Arena, ‘Yönetim istifa’ tezahüratlarıyla yankılanmıştı. Bir an önce takımı ayağa kaldırmak isteyen Başkan Özbek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan alamadığı raporu, bu kez takım kaptanlarından alacak.

İstikrar vurgusu...

Özbek’in, başta Selçuk İnan olmak üzere Wesley Sneijder ve Hakan Balta üçlüsü ile bir araya geleceği ve takımın son durumu hakkında bilgi alacağı ifade edildi. Tecrübeli oyuncularını dinleyip, çizeceği yol haritasını buna göre yönlendireceği bildirildi. Bu üçlünün, Özbek’le yapacakları görüşmede teknik direktör konusunda istikrar sağlanması gerektiği ve takım içinde yaşanan sorunları samimi bir şekilde anlatacakları öğrenildi.

Teşhisi koydular

Sneijder, “Bir taktik ve bir sistemle oynamazsanız böyle olur”, Selçuk’un da, “Defans çalışmamız gerek” açıklamaları, takım savunmasında yaşanan sıkıntıyı gözler önüne serdi

Antalyaspor karşılaşması sonrasında Galatasaray’ın iki kilit ismi Wesley Sneijder ve Selçuk İnan’ın açıklamaları, oldukça dikkat çekiciydi. Adeta takımın içinde bulunduğu durumla ilgili hasar tespit raporu veren ikiliden Sneijder, “Üç kere öne geçmiş bir Galatasaray var, ondan sonra çok kolay şekilde sonucu veriyorsunuz. Nasıl atak ve savunma yapacağınızı bilemezseniz, bir taktik ve bir sistemle oynamazsanız böyle olur. 3 gol atıyoruz ama 3 de yiyoruz. Rakip 2 atarsa kazanıyoruz” derken, Selçuk da, “Yeni teknik direktörü bekliyoruz. Geldikten sonra onun muhakkak kendi sistemi olacaktır. Takım olarak defansif çalışma yapmamız gerekir” demişti.

Dört hoca da çözemedi

İki yıldız da savunmadaki hatalara vurgu yaparken, teknik direktör Fatih Terim’den bu yana görev gelen hiçbir hoca, bu soruna çare bulamadı. Terim’in ardından sırasıyla göreve gelen Roberto Mancini, Cesare Prandelli ve Hamza Hamzaoğlu, defans hatalarını önleyemezken, son 2 maçtaki sıkıntılar, bunu açıkça ortaya koydu. Son 2 maçta 6 gol atıldı ama, 7 de gol yenildi.

5 kritik maç

Sıkıntılı günler yaşayan Cim Bom’da yönetimi, yeni hocayı ve takımı zorlu bir süreç bekliyor. Aslan, Atletico Madrid maçıyla birlikte birbirinden zorlu 5 karşılaşmaya çıkacak

Yakın zamanda çok kritik karşılaşmalara çıkacak Galatasaray’ın, bir an önce toparlanması gerekiyor. Çünkü Cim Bom’un önündeki 5 maçlık periyot, takımın geleceği açısından oldukça kritik gözüküyor. Hamza Hamzaoğlu’nun yerine kimin geleceği büyük bir merakla beklenirken, Aslan’in ilk rakibi, Devler Ligi’nde çarşamba günü Atletico Madrid olacak. Madrid’deki zorlu sınavın ardından bu kez Süper Lig’de rakip, ligin formda ekiplerinden Kasımpaşa olacak.

Beşiktaş derbisiyle bitecek

Paşa’nın konuğu olduktan sonra Aslan, TT Arena’da bu kez Bursaspor’u ağırlayacak. Zorlu maraton, Şampiyonlar Ligi’ndeki Astana ve Beşiktaş’la deplasmanda oynanacak derbi ile son bulacak. Takımdaki sıkıntılar, bu kritik maçlar öncesinde çözülmezse, Aslan’ın hem lige hem de Avrupa’ya erken havlu atma riskiyle karşı karşıya kalabileceği konuşuluyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler