Denizli: İnanmasam gelmezdim

Denizli, G.Saray yönetimine güven aşıladı, aklındaki oyun planını tarif etti.

Yayınlanma: 29.11.2015 - 01:16
Abone Ol google-news

Kariyerine 23 yıl önce Galatasaray’da başlayan ve yeniden Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü olan Mustafa Denizli, heyecanlı görüntüsünün yanı sıra hırslı tavırlarıyla hem başkan Dursun Özbek hem de yönetim kurulu üyelerinin bir kez daha takdirini topladı. Deneyimli hoca, Şampiyonlar Ligi’ndeki Atletico Madrid maçı için İspanya’ya gidiş-dönüşte yaptıkları uçak yolculuğunda Galatasaray’la ilgili ilk düşünceleri ve aklındaki oyun kurgusu hakkında yöneticilere samimi açıklamalarda bulundu.

Denizli’nin, Sarı-Kırmızılı takımın ve futbolcuların içinde bulunduğu durumun tamamen mental olduğundan bahsettiği, bunu aşmak adına önemli çalışmalar yapacağını anlattığı öğrenildi. 66 yaşındaki hocanın, “Başarılı olacağıma, bu takımı yeniden zirveye çıkaracağıma ve camianın hak ettiği zaferleri yaşatacağıma inanmasaydım Galatasaray’a gelmezdim” yorumunu yaparak yönetime büyük bir güven aşıladığı kaydedildi.

‘Sneijder benim için büyük şans’

Mustafa Denizli’nin seyahatte takımdaki bazı isimler için önemli tespitlerde bulunduğu kaydedildi. Sarı- Kırmızılıların 10 numarası Sneijder’in oyun planında büyük yer tutacağını belirten tecrübeli çalıştırıcının, Hollandalı yıldız için “Sneijder gibi zeki bir oyuncuyla çalışmak benim adıma büyük şans” yorumunu yaptığı ifade edildi. Denizli, Bilal Kısa ve Emre Çolak’tan maksimum verim alıp kullanacağını da yöneticilere söylediği bildirildi.

‘Denizli, Galatasaray’ı bekledi’

Galatasaraylı yöneticiler, Denizli’nin sözleri sonrası takımın geleceğine ve yeniden başarının yakalanacağına yönelik inançlarının arttığını ifade ederek, “Biz yönetim olarak hiçbir hocanın işine karışacak, ‘Şunu oynat, bunu oynat’ diyecek insanlar değiliz. Biz sadece hocamızın istekleri konusunda ona her türlü yardımda bulunuruz. Mustafa Hoca ile ilgili ilk izlenimimiz heyecanının en üst noktada olduğu; ayrıca çok enerjik bir yapısı var. Takımda bir iki ufak rötuş yapacağı izlenimini aldık. Sol ayaklı futbolcuları sevdiğini söyledi. Mustafa Hoca’nın hem yurtiçinden hem de yurtdışından teklif aldığını biliyorduk. Ama Mustafa Denizli Galatasaray’ı bekledi” yorumunda bulundu

Emre Çolak 11’e yakın

Sol ayaklı futbolcuları seven ve forma şansı veren Denizli’nin bugün Emre Çolak’ı 11’de oynatması bekleniyor. Mustafa Denizli’nin Kasımpaşa maçında sahaya Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Hakan, Emre, Selçuk, Bilal, Sneijder, Podolski, Burak 11’ini çıkarması bekleniyor. Sakat Denayer, Carole ve Hamit bugün oynayamayacak.

60 dakika taktik! 

Denizli, dünkü antrenmanda futbolcularına 60 dakika taktik çalıştırdı. Çift kale maçın yanı sıra idmanda kafa topu çalışması yapıldı.

Florya kampı 

G.Saray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayıp teknik direktör Mustafa Denizli’nin gözetiminde Florya’da kampa girdi.

Transfer müjdesi

Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer, transfer müjdesi verdi. İşbecer, “Zaten teknik ekibimiz devre arası transferi için belli çalışmalar yapıyordu. Florya’daki sistem değişti, artık işin başında Mustafa hocamız var. Eğer hocamız belli mevkilere transfer istiyorsa yönetim olarak biz hocamızın istediği mevkileri doldurmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Tabii ki devre arasında transfer gündemimizde var” dedi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler