Mustafa Denizli: Bu kadar mı zavallı bir ülkeyiz

Mustafa Denizli, Semih Kaya'nın Beşiktaş derbisinde yaptığı hareket hakkında ilginç bir yorumda bulundu.

Yayınlanma: 04.03.2014 - 10:27
Abone Ol google-news

Azerbaycan'ın Hazar Lankaran takımını çalıştıran Mustafa Denizli, Semih Kaya ve Burak Yılmaz hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Denizli ayrıca Galatasaray'dan sportif direktörlük teklifi aldığını söyledi.

BU KADAR MI ZAVALLIYIZ

Galatasaraylı Semih’in yaptığı centilmence davranışı hakkında konuşan Denizli; “Derbide ‘Semih top benden çıktı’ dedi diye programlar yapıldı, yazılar yazıldı. Evet bunlar güzel. Peki Semih’in ne demesini bekliyorduk, yalan mı söyleseydi. Bu kadar mı zavallı bir ülkeyiz? Bize okullarımızda ve ailelerimizde dürüstlüğü öğrettiler. Bir konu böyle uzatılıyorsa vah benim ülkeme.''

BURAK BAŞKALARINA ÖZENİYOR

“Burak çok gelgitler yaşıyor. Golcülükten bahsetmiyorum. Sevinçlerden, hüzünlerden bahsediyorum. Burak çok önemli bir silah. Ama bir türlü kendi gibi olamıyor. Hep başkalarından bir şeyler almaya çalışıyor. Buna ihtiyacı yok. Kendisi gibi olsun yeter. Mesela, düşündüğü bir şeyi yerine oturtamıyor. Bu giyiminde, gol sevincinde de böyle. Hep değişiklikten yana. Burak başkalarından bir şey alacak değil, başkalarının ondan bir şey alacağı çapta bir futbolcu. Ama Burak’ın biraz kendiyle ayna karşısında oturup konuşması lazım. Hiç çekinmeden her soruyu kendine sorup, kendi içinde en doğru biçimde cevaplaması lazım. Bundan çok faydalanacaktır. Hatta gerekirse kendine bir yaşam koçu bulmalı. Bu hiç kötü bir şey değil. Ben de zamanında aldım. Ve ondan ricam, vücut dilini iyi kullansın.”

G.SARAY'DAN SPORTİF DİREKTÖRLÜK TEKLİFİ ALDIM

“Kulüplerden aldığım tekliflerin çok fazla bilinmesine gerek yok. Fenerbahçe ile görüştüm. Bursaspor ile Hikmet Karaman ayrıldıktan sonra görüştüm. Sezonun başlangıcından sonra da Galatasaray ile görüştüm. Sportif direktörlük teklif edilmişti.”

Galatasaray’ı niye kabul etmediniz?

“Galatasaray bu dünyaya adım attığım yer. Teklif çok onur verici. Her kulüpten teklif almak benim için çok onur vericidir. Yetiştiğim bir kulüpten aldığım teklif çok aceleci bir davranıştı. Ölçülüp biçilmesi gerekiyordu. Galatasaray’ın bekleme süreci yoktu.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler