Terim o isme sitem etti

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, İsveç ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 06.03.2014 - 00:06
Abone Ol google-news

Milli Takımımızın 2-1 kazandığı İsveç maçının ardından açıklamalarda bulunan Fatih Terim İsveç'in attığı golde hata yapan Galatasaraylı savunma oyunucusu Semih'e kızdığını söyledi.

Terim yaptığı açıklamada; 'Daha çok kazanmamız daha çok yol almamız lazım. Galibiyetten dolayı oyuncularımı kutluyorum. İsveç Avrupa'nın en güçlü takımlarından biri bunu kabul edelim. Coşkuyu istiyorum, iyi oyun görmek istiyorum. Pozitif bir futbol oynadık. Ankaralılar iyi bir maç izlediler, stadı doldurdukları için teşekkür ederim. Semih bu kadar basit bir hatayı bu seviyede yapmamalı. İçeride de kızdım ona. Ömür boyu da kulağına küpe olacaktır. Ayağım kaydı falan yok. Kızdım ona.' sözleriyle genç oyuncusu hakkında konuştu.

Deneyimli çalıştırıcı, gösterdikleri performanstan ise genel olarak mutlu olduğunu ifade ederken oyuncuları milli takıma çağırdıklarını ancak formayı alması gerekenlerin yine bu oyuncular olduğunu sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler