750 Euro'ya aldı, 40 milyon Euro'yu beğenmedi!

Benfica'nın, 750 Euro karşılığında kadrosuna kattığı Renato için Manchester United'dan gelen 40 milyon Euro'luk teklifin düşük bulduğu ifade edildi.

Yayınlanma: 25.02.2016 - 12:26
Abone Ol google-news

Portekiz takımlarından Benfica, 9 yaşındayken 750 Euro'ya aldığı Renato Sanches için Manchester United ile el sıkıştığı iddia edildi.

Portekiz ve İspanyol basınına göre; Benfica'nın Renato'nun Manchester United'a transferi için el sıkıştığı ancak United'ın "40 milyon Euro + 20 milyon performansa bağlı bonus" teklifinin arttırmasını gerektiğini düşündüğü ifade edildi.

REAL MADRİD DE DEVREDE

İspanyol gazeteleri, Real Madrid'in de çok istediği genç Portekizli'nin transferiyle ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini ancak yarışı Manchester United'ın kazandığını yazdı.

Portekiz basını; Benfica'nın 9 yaşındayken 750 Euro'ya kadrosuna kattığı, bugün "Yeni Pogba" olarak lanse edilen 1997 doğumlu futbolcu için United'ın yaptığı "40 milyon Euro garanti + 20 milyon Euro performansa bağlı bonus" teklifinin toplamını kabul eden Benfica'nın garanti bölümün yükselmesi durumunda imzaya onay vereceğini satırlarına taşıdı. 18 yaşındaki futbolcu, bu sezon Benfica formasıyla üçü Şampiyonlar Ligi olmak üzere 22 maça çıktı. Ayrıca Benfica II ve Benfica U-19 takımlarında da 12 maça çıktı. (eurosport)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler