Protestolarla gelen 1 puan

Başakşehir karşısında çıkış arayan Galatasaray, iki kez geriye düştüğü maçta Selçuk İnan'ın 87. dakikada attığı penaltı golüyle 3-3 beraberliği yakaladı ve bir puanın sahibi oldu. Taraftarın futbolcuları protesto ettiği mücadelede yönetim de istifaya çağrıldı.

Yayınlanma: 06.03.2016 - 17:47
Abone Ol google-news

 

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, müthiş bir gol düellosuna sahne olan maçta evinde Başakşehir'le 3-3 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir’i konuk etti.

Özgür Yankaya'nın düdük çaldığı maça iyi başlayan taraf Başakşehir oldu. Galatasaray kalesinde sık sık tehlike yaratan Abdullah Avcı'nın talebeleri, aradığı golü erken buldu. 5. dakikada sol kanattan Alparslan’ın ortasında ceza sahası içinde Mahmut’un şutunda kaleci Cenk güzel bir refleksle topu çeldi. Dönen topla altıpas sağ çaprazında buluşan Visca’nın şutunda meşin yuvarlak Cenk’in sağından ağlarla buluştu ve Başakşehir, deplasmanda 1-0 öne geçti.

Kalesinde gördüğü golün şokunu çabuk atlatan Galatasaray, rakip kalede hakimiyet kurup beraberlik için yüklendi ancak aradığı golü bulmakta oldukça gecikti. İlk yarının bitimine dakikalar kala ise Medipol Başakşehir, 43. dakikada Doka’nın sol kanattan ortasında uzak kale direğinde bulunan Mehmet Batdal’ın kafa vuruşuyla 2-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

YASİN İLE BERABERLİK GELDİ

İkinci yarıda farkı azaltmak ve eşitliği yakalamak için daha organize oynayan Galatasaray, 54. dakikada Yasin'in sol çaprazdan attığı güzel golle durumu 2-1'e getirdi. Bu golün ardından umutları yeşeren Galatasaray, Başakşehir kalesinde daha etkili olmaya başladı ve aradığı eşitlik golünü yine Yasin'le buldu. 71. dakikada topun savunmada kafalardan sektiği anda gelişine sert bir şut çeken Yasin, topu bir kez daha filelere gönderdi ve Galatasaray, bu skorla 2-2'lik beraberliği yakaladı.

Beraberlik golünün ardından rakip kaleye iyice yüklenen ve üst üste ataklarla Başakşehir savunmasını zor durumda bırakan sarı-kırmızılılar, 82. dakikada Visca'nın golüyle şoka uğradı. İkinci yarıda ender gelişen Başakşehir ataklarının birinde çalımlarla rakip ceza alanına kat eden Visca, sol çaprazdan kaleci Cenk'i avladı ve bu golle Başakşehir, 3-2'lik üstünlük yakaladı.

82. dakikada gelen bu golün ardından gol fırtınası bitmedi. 87. dakikada rakip ceza alanında yerde kalan Umut Bulut, takımına penaltı kazandırdı. Topun gerisine gelen Selçuk topu ağlarla buluşturdu ve Galatasaray, 3-3'lük beraberliği yakaladı.

Mücadelenin geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Galatasaray, evinde Başakşehir'le 3-3 berabere kaldı.

Bu sonucun ardından Başakşehir puanını 40'a yükseltirken Galatasaray, 38 puana ulaştı.

Galatasaray taraftarı stadı terk etti!

Emre Belözoğlu'na TT Arena'da tepki!

MAÇIN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler