Beşiktaş'tan Töre açıklaması!

Beşiktaş, resmi siteden açıklama yayımlayarak sakatlığı devam eden Gökhan Töre'nin ayrıca solunum yolları enfeksiyonuna bağlı ateş, genel vücut kırgınlığı, halsizlik ve baş ağrısı olduğunu bildirdi.

Yayınlanma: 10.03.2016 - 17:44
Abone Ol google-news

Sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Beşiktaş'ın milli oyuncusu Gökhan Töre hakkında açıklama yapıldı. 

Siyah beyazlıların resmi sitesinde yer alan açıklamada, Gökhan Töre'nin sağ ayak bileğindeki sorununa ek olarak dün başlayan üst solunum yolları enfeksiyonuna bağlı ateş, genel vücut kırgınlığı, halsizlik ve baş ağrısı şikayetleri nedeniyle serum tedavisi uygulanmaya başlandığı bildirildi. Töre'nin tedavisinin devam ettiği ifade edildi. 

Ayrıca evinde istirahatta olan milli oyuncunun tedavi sürecinin aksamaması için bugünkü Vodafone Arena buluşmasında yer alamadığı da açıklandı. 

Yapılan açıklama şu şekilde:

"Gökhan Töre'nin Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme
Oyuncumuz Gökhan Töre için sağ ayak bileğindeki sorununa ek olarak dün başlayan üst solunum yolları enfeksiyonuna bağlı ateş, genel vücut kırgınlığı, halsizlik ve baş ağrısı şikayetleri nedeniyle serum tedavisi uygulanmaya başlandı. Tedavisi devam eden oyuncumuz evinde istirahat etmektedir.

Gökhan Töre tedavi sürecinin aksamaması için bugünkü Vodafone Arena buluşmasında yer alamamıştır. Gökhan Töre'ye acil şifalar dileriz."

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler