"Aubameyang, '100 milyon Euro'ya evet' dedi"

Borussia Dortmund formasıyla gösterdiği performansla dünya devlerinin radarına giren Pierre-Emerick Aubameyang'ın Real Madrid'in teklifini kabul ettiği ancak Alman kulübünün transfere şimdilik onay vermediği iddia edildi.

Yayınlanma: 11.03.2016 - 14:40
Abone Ol google-news

Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 38 maçta attığı 33 golle futbol dünyasını sarsan Pierre-Emerick Aubameyang, Real Madrid'in teklifini kabul ettiği öne sürüldü

İspanyol AS Gazetesi, Dortmund'un golcüsü Aubameyang'ın bu yaz Real Madrid'e 100 milyon Euro bonservis ile transfer olacağını sayfalarına taşıdı.
İspanyol spor gazetesi AS ise Pierre-Emerick Aubameyang'ın Real Madrid'in teklifini kabul ettiğini ama Borussia Dortmund'un bu transfere şimdilik onay vermediğini yazdı.
Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen gazete, bugünkü birinci sayfasında "Aubameyang Real Madrid'e 'Evet' dedi" manşeti atılırken Real Madrid'in Bayern Münih'ten Robert Lewandowski transferini dondurduğu bilgisi verildi. Gazete, Borussia Dortmund'un bonservis konusunda pazarlık yapmayacağı ve Real Madrid'in Gabonlu yıldız futbolcu için 100 milyon Euro ödemesi gerekeceği kaydedildi.
AS, 26 yaşındaki futbolcuyu Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın çok istediğni belirtti.
Aubameyang, daha önce L'Equipe Gazetesi'ne verdiği röportajda "Madrid'e 100 kilometre mesafedeki Avila'da doğan büyükbabam 2014'te hayatını kaybetmeden kısa süre önce kendisine bir gün Real Madrid'de oynayacağıma dair söz vermiştim" ifadesini kullanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler