Hababam Sınıfı Saracoğlu Stadı'nda

Türk sinemasının başyapıtlarından Hababam Sınıfı filminin oyuncuları, sarı-lacivertli kulübün davetlisi olarak Fenerbahçe-Kayseri Erciyesspor mücadelesini izledi.

Yayınlanma: 16.03.2014 - 20:13
Abone Ol google-news

Sarı-lacivertli taraftarların tribün organizasyonlarına konu ettiği, maçlarda stat hoparlörlerinden müziği çalınan Hababam Sınıfı'nın aktörleri, karşılaşma öncesi Fenerbahçe Kulübü'nün Todori Tesisleri'nde yemekte bir araya geldi.

Aralarında 'Güdük Necmi'yi canlandıran Halit Akçatepe, Hayta İsmail'i canlandıran Ahmet Arıman ve Bacaksız'ı canlandıran Tuncay Akça'nın da yer aldığı oyuncu grubu, karşılaşma için tribündeki yerlerini almadan önce saha kenarında taraftarları selamladı. Bu sırada stat hoparlörlerinden filmin unutulmaz müziği çalındı ve skor ekranında da filmin görüntüleri yer aldı.

Oyuncu grubu sahaya, filmde de giydikleri sarı-lacivertli karton şapkalarla çıkarken, tribünlerdeki taraftarlar da dağıtılan bu şapkaları taktı.

Türk Telekom kale arkası tribüne 'Hababam güm güm güm' yazılı pankart asılırken, tribünler de bu tezahüratla tempo tuttu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler