Ve Beşiktaş taraftarı stadına kavuşuyor!

Süper Lig'in 28. hafta kapanış maçında Bursaspor'u yeni stadı Vodafone Arena'da ağırlayacak olan Beşiktaş, sahadan galibiyetle ayrılarak hem Fenerbahçe'yle arasındaki puan farkını artırmak hem de yeni sahasında ilk 3 puanını almak istiyor.

Yayınlanma: 11.04.2016 - 09:43
Abone Ol google-news

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmalarında Vodafone Arena'daki ilk maçında Bursaspor'u konuk ediyor.

Siyah-beyazlı ekip, 2.5 sezonu aşkın sürenin ardından döneceği Dolmabahçe'de, yeni stadı Vodafone Arena'daki ilk maçını kazanarak hem açılışı şölene çevirmek, hem de şampiyonluk yarışındaki en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını açmanın hesaplarını yapıyor.

Kritik mücadele öncesinde Beşiktaş'ta uzun süreli sakatlığı süren Luiz Rhodolfo'nun dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Siyah-beyazlı ekipte Mario Gomez, Andreas Beck, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup sarı kart görmeleri durumunda 29. haftadaki Medicana Sivasspor maçında cezalı duruma düşerek forma giyemeyecek.

Son dört haftada aldığı üç galibiyetle 38 puana yükselen ve gözünü üst sıralara diken Bursaspor ise Beşiktaş karşısında iyi bir sonuç alarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Bursaspor'da sakatlıkları süren Serdar Aziz, Balasz Dzsudzsak ve Sercan Yıldırım bu maçta forma giyemeyecek.


MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Tolga, Beck, Necip, Marcelo, İsmail, Atiba, Quaresma, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Gomez

Bursaspor: Harun, Hosogai, Şamil, Sivok, Behich, Traore, Faty, Dzsudzsak, Battala, Emre, Deniz

TARAFTARA UYARI

Öte yandan Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'nın açılışında bugün Bursaspor'la oynayacakları maça taraftarların sıkıntı yaşamaması için erken gelmesini istedi.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle;
"Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 11 Nisan saat 20.00'de yeni yuvamız Vodafone Arena'da Bursaspor ile karşılaşacak.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün aldığı ek tebdirler kapsamında yarın (bugün) Beşiktaş-Bursaspor maçının oynanacağı Vodafone Arena'ya çıkan bazı yollar maç öncesi ve sonrası belli bir süreyle kapalı olacak.
Vodafone Arena'nın kapıları yarın (bugün) saat 16.00'dan itibaren taraftarlarımızın girişine açık olacak.
Beşiktaş - Bursaspor karşılaşmasını Vodafone Arena'da izleyecek taraftarlarımızdan, stada çıkan bazı yolların kapalı olacağını ve yoğunluk yaşanacağını göz önünde bulundurmalarını, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için Vodafone Arena'ya erken saatlerde gelmelerini tavsiye ederiz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler