Emre golden sonra kime el salladığını açıkladı, eleştirilere tepki gösterdi

Eski Fenerbahçeli, Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettikleri maçta oğluyla yaşadığı gol sevincinin eleştirilmesine tepki gösterdi.

Yayınlanma: 10.05.2016 - 08:46
Abone Ol google-news

Galibiyet sevincini tribünde bulunan oğlu Ömer ile yaşayan Emre Belözoğlu, gazetecilere açıklamasını da çocuğuyla birlikte yaptı.

Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde yer alma yolunda çok değerli bir galibiyet elde ettiklerini belirten tecrübeli oyuncu,  "Başka şekilde konsantre olamazdık. Türkiye'de insanlar kendilerinde neyi görüyorlarsa neyi eksik yaşıyorlarsa karşılarındaki insanlara bunu rahatlıkla söylemekten ve iftira atmaktan çekinmiyorlar. Fenerbahçeliliğimi kimseye ispatlayacak durumum yok. Ben 8 seneye yakın orada oynadım ve formanın hakkını verdim" dedi.

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde yükümlülüklerini yerine getirdiğini kaydeden Emre, "Oğluma bir öpücük gönderdim diye abartılı mı sevinmiş oluyorum? İnsanların biraz vicdanlı yaklaşmalarını istiyorum. Geçen sene Fenerbahçe formasıyla burada şampiyonluk kaybettim. Soyunma odasında hüngür hüngür ağladım. Bugün de Medipol Başakşehir forması altında Avrupa'ya katılabilmek için önemli avantaj yakaladığımız için oğlumla bu sevinci paylaşmamda mı sakınca var? Lütfen herkes olaylara biraz daha vicdanlı baksın. Ülkemizde bu şekilde herkesi suçlamak, yakıştırma yapmak olmuyor. Oğlumla sevincimi paylaşmamdan normal bir şey olamaz" diye konuştu.

* Görüntü Lig TV'den alınmıştır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler