Sneijder'den olay yaratacak tweet

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu, sosyal medyadaki vukuatlarına bir yenisini ekledi. Ancak bu seferki olay yenilir yutulur cinsten değildi.

Yayınlanma: 24.03.2014 - 18:56
Abone Ol google-news

Galatasaray'da son haftalarda alınan kötü sonuçlar yerli ve yabancı ayırt etmeden tüm futbolcuları kötü etkiledi. Sarı kırmızılı oyuncular hem camiada hem de sosyal medyada çok sert eleştirilere maruz kaldı. Ancak bugün meydana gelen olay Galatasaraylı yıldızların omuzlarındaki baskıyı ve üzerlerindeki stresi ortaya çıkardı. Sosyal medyada Galatasaraylı futbolcunun sert hakaretleri adeta gündeme oturdu.

Geçtiğimiz günlerde eşi Yolenthe Cabau'nun fotoğrafına yorum yapan takipçisine hakaret ederek cevap veren Wesley Sneijder bir bombayla daha gündeme geldi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'a geldikten sonra performansıyla eleştirilerin odak noktası olan Wesley Sneijder sosyal medyada atışmaya devam ediyor. Hollandalı yıldız kendisi hakkında yapılan yorumlara çok sert tepkiler vermeye devam ediyor. Galatasaray'da yanlış yerde oynatılmaktan şikayet eden Wesley Sneijder, sosyal medyada kendisine yöneltilen eleştirilere de tepkisiz kalamıyor.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler