Drogba ve Hakan Premier Lig'e

İngiltere'de 60 bin tirajlı futbol dergisi Match, "Premier Lig'e gelecek 50 futbolcu" arasında Didier Drogba ve Hakan Calhanoğlu'na yer verdi.

Yayınlanma: 27.03.2014 - 15:42
Abone Ol google-news

Avrupa basını, sarı-kırmızılı kulüp ile olan sözleşmesi Mayıs ayında sona erecek olan Didier Drogba'nın Türkiye 'den ayrılacağına kesin gözüyle bakıyor.

Galatasaraylı futbolcunun Chelsea'ye transfer olmasının beklendiğini yazan Match dergisi, "Drogba'nın Galatasaray ile sözleşmesi bu yaz bitiyor ve Jose Mourinho, Fildişi efsanesinin bir gün Stamford Bridge'e döneceğini söylüyor. Chelseali taraftarların da onun geri dönmesini çok istediklerine inanıyoruz. Drogba, Chelsea'nin bugüne kadarki en çok gol atan dördüncü futbolcusu" yorumunda bulundu.

"Premier Lig'e gelecek 50 futbolcu" arasında Hamburg forması giyen Hakan Çalhanoğlu da yer aldı. Takma adı "Yeni Özil" olan Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde önemli kulüplerin olduğuna dikkati çeken dergi, Arsenal ve Liverpool'un Türk yıldızı transfer etmek için yarışacaklarını ileri sürdü. Genç oyuncunun bonservis ücretinin ise 15 milyon sterlin olduğu belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler