FIFA, Arjantin futboluna el koydu!

FIFA, son dönemde yolsuzluk soruşturması geçiren Arjantin Futbol Federasyonu'nun (AFA) yönetimine geçici olarak el koyduğunu duyurdu.

Yayınlanma: 25.06.2016 - 14:42
Abone Ol google-news

FIFA, son dönemde yolsuzluk soruşturması geçiren Arjantin Futbol Federasyonu'nun (AFA) yönetimine geçici olarak el koyduğunu duyurdu.

FIFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, FIFA üyeleri arasından seçilen kurul üyelerinin, 'normalleştirme komitesi' adı altında AFA'nın yönetimini üstleneceği açıkladı.

Açıklamada, AFA'nın mali yapılanmasını ve FIFA kriterlerini yerine getirmesini sağlamak amacıyla görevlendirilen komitenin, AFA'da genel seçimin gerçekleştirileceği 30 Haziran 2017 tarihine kadar görevine devam edeceği, düzelmenin olmaması halinde sürenin daha da uzayabileceği vurgulandı.

Aynı zamanda FIFA konsey üyesi olan AFA Başkanı Luis Segura hakkında yayın gelirlerinde dolandırıcılık suçlamasıyla hafta içinde soruşturma açılmıştı.

MESSİ DE ELEŞTİRDİ !

Copa Amerika'da finale çıkan ve yarın gece Şili ile kozlarını paylaşacak olan Arjantin Milli Takımı kafilesini, final maçının oynanacağı ABD'nin New Jersey kentine taşıyan uçak rötar yaptı. Messi, sosyal medya hesabı aracılığıyla Arjantin Futbol Federasyonu'na ağır eleştiriler getirdi.

Uçakta Sergio Agüero ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Messi "Bir kez daha uçak beklemek zorunda kaldık. Arjantin Futbol Federasyonu tam bir felaket" yorumunu yaptı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler