Necip Uysal'dan Kosava Milli Takımı açıklaması!

Avusturya'daki kampla sürdüren Beşiktaş'ta Tolga Zengin ve Necip Uysal, basın toplantısı düzenledi. Necip, Kosova'dan teklif aldığını ancak A Milli Takımı tercih ettiğini açıkladı.

Yayınlanma: 23.07.2016 - 16:19
Abone Ol google-news

 

Sezon öncesi çalışmalarını Avusturya'daki kampla sürdüren Beşiktaş'ta Tolga Zengin ve Necip Uysal, basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında ilk olarak söz alan Tolga Zengin; takımdan ayrılan Mario Gomez ve kadro dışı bırakılan Jose Sosa hakkında açıklamalar yaptı. Tolga "Geçen sezon takıma çok katkı yaptılar. Keşke kalsalardı ama olmadı; kendi kararları. Bu kararların terörden dolayı verildiğini düşünmüyortum . Terör her yerde var. Tabii anlayışla karşılamak lazım çünkü aileleri var. Gönül isterdi ki İsmail (Köybaşı) de gitmesin. Ama böyle bir karar aldı ve gitti. Gökhan (Gönül) geldi. Futbolda böyle şeyler oluyor ama maalesef bizde birisi başka bir yere gittiği zaman 'hain' ilan ediliyor. Hangi kadro oynuyorsa o, sahada en iyisini yapar. Yeri dolmayacak oyuncu yok. Daha önce Demba Ba vardı sonra Mario Gomez geldi. Elbette yerleri dolar. Takviye Olmazsa da Cenk Tosun var. Aslanlar gibi oynar. Geçen sezon gördük zaten" dedi.

TÜRKİYE'Yİ SEÇTİM

Necip Uysal ise Kosova Milli Takımı'ndan teklif aldığını ama tercihini Türk Milli Takımı'ndan yana kullanacağını belirtti.
"Genel olarak hep beraberiz" diyerek sözlerine başlayan Uysal, "Arkadaşlığımızda eksilme yok. Tabii ki arkadaşlarımız gitti. Burası büyük bir kulüp. Herkesin yeri dolar. İsmail bizim için önemli oyuncuydu ama sonuçta böyle bir karar verdi. Oraya gitti, oradan da Gökhan Gönül geldi. Kalitesi belli, senelerdir ligde üst düzey oynuyor. İnşallah katkı verecektir. Kim gelir, kim gider bilemem. Bir sistemimiz var, her gelen uyum sağlayacaktır. Kosova Milli Takımından bir teklif var ama değiştirme gibi düşüncem yok. Şu anda milli takımla devam ediyorum" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler