Galatasaray'da kadro dışı günü

Galatasaray’da bugün kritik saatler yaşanacak. Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Riekerink’in hazırladığı rapor doğrultusunda yeni sezonda takımda düşünülmeyen oyuncuların isimlerini bugün açıklayacak.

Yayınlanma: 24.07.2016 - 09:58
Abone Ol google-news

Galatasaray’da bugün kritik saatler yaşanacak. Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Riekerink’in hazırladığı rapor doğrultusunda yeni sezonda takımda düşünülmeyen oyuncuların isimlerini bugün açıklayacak. Galatasaray, sabah 10.30’da yapacağı antrenmanın ardından saat 16.00’da ikinci etap yurt dışı kampı için Danimarka’ya gidecek. Ancak sabah saatlerinde takımda düşünülmeyen ve kadro dışı bırakılacak bazı oyunculara karar resmen tebliğ edilecek. Oyunculara gerekçeli açıklamayı Riekerink’in yapacağı öğrenildi. Yönetim ise bu isimlere, kendilerine gelen teklifleri değerlendirip ayrılmaları ya da A2 takımla antrenmana çıkmaları tekliflerini sunacak. Bu oyuncular Danimarka kampına götürülmeyecek.

İşte o futbolculardan 3’ü

Kadro dışı kalacak futbolcuların isimlerini birkaç gündür sır gibi saklayan yöneticiler, “Sürpriz bir isim yok.. Kamuoyunda adı geçen oyuncular..” ifadesini kullandı. Kadro dışı kalacak oyunculardan üçünün Tarık Çamdal, Olcan Adın ve Umut Bulut olduğu kaydedildi. Bu 3 futbolcunun Danimarka kampına götürülmeyeceği aktarıldı.

BRUMA: KORKUYORUM

PSV Eindhoven kulübünün teklifte bulunduğu ancak Galatasaray yönetiminin “Takımda kalacak” açıklamasını yaptığı Bruma, Portekiz basınından “Noticias Ao Minuto”ya verdiği röportajda, “Türkiye’deki durum
beni endişelendiriyor. Evden dışarıya
çıktığımda korkuyorum. Daha 21 yaşındayım.
Hata kulübün değil, yöneticilerin
değil, ama benim ayrılma talebimin
nedeni bu” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler