Fenerbahçe'de İsmail Köybaşı şoku... Monaco'ya karşı yok!

Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıklar kapsamında karşılaştığı Al Faisaly maçında sakatlanan İsmail Köybaşı, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Monaco karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Yayınlanma: 25.07.2016 - 09:58
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de İsmail Köybaşı şoku yaşanıyor. Al Faisaly takımıyla yapılan hazırlık maççının ikinci yarısında oyuna giren Köybaşı, 20 dakika sonra sakatlandı. Arka adalesindeki zarda yırtık belirlenen futbolcunun iki hafta takımdan uzak kalacağı belirtildi. Milli futbolcunun, Monaco maçlarında takımdaki yerini alamayacağı kaydedildi. 

İsmail’in sakatlığı sonrası sol bekte Hasan Ali’nin dışında alternatif kalmadı.

ZARDA YIRTIK VAR

EURO 2016 sonrası Fenerbahçe ile anlaşan ve 14 Temmuz’da imza atan İsmail çalışmalarına devam ediyordu. Sparta Prag maçının kadrosunda hazır olmadığı için yer almayan Köybaşı, son oynanan Al Faisaly maçının ikinci yarısında süre aldı. 46. dakikada oyuna giren sarı-lacivertli futbolcu, tam hazır olmadığı için 20 dakika oyunda kaldıktan sonra sakatlandı.

Fenerbahçe’nin yeni transferinin çekilen MR sonucunda arka adalesindeki zarda yırtık oluştuğu tespit edildi. Tedavisinin 10 - 14 gün arası süreceği belirtilen futbolcunun bu şartlarda iki Monaco maçında da oynaması mümkün görünmüyor.

TOPAL DA SAKATLANMIŞTI

Benzer şekilde Mehmet Topal da hazırlık sürecinde sakatlanmıştı. Teknik direktör Pereira’nın isteği ile tam hazır olmadan Voluntari karşılaşmasına çıkan futbolcu, yaşadığı kasık problemi sebebiyle yaklaşık iki haftadır takımdan ayrı çalışıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler