Lucescu'dan Galatasaray yanıtı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, İtalyan çalıştırıcı Roberto Mancini'nin yerine göreve geleceği yönündeki iddiaya yanıt verdi.

Yayınlanma: 06.04.2014 - 13:53
Abone Ol google-news

Tecrübeli teknik adam Mircea Lucescu, Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol ' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BASINDA YAZANLAR TAMAMEN YALAN

"Şu anda hiçbir kulüple görüşmedim. Kimseyle konuşmadım. Basında yazanlar tamamen uydurma. Basına ayrılacağıma dair bir demeç vermedim ve uydurulan şeyler asla olmadı."

GALATASARAY'DAN KİMSE BENİ ARAMADI

"Galatasaray'a geleceğime dair herhangi bir konuyu kimseyle tartışmadım. Başka kulüplerden kimse beni aramadı ve temasa geçmedi. Kesinlikle kimseyle konuşmadım ve Türkiye 'ye geleceğime ilişkin kesinlikle açıklama yapmadım."

UKRAYNA'DA BİR SORUN YOK

"Şu anda Ukrayna'da bir sorun yok. Burası her yerle aynı ve bizde maçlarımızı oynamak ve kazanmak zorundayız. Hiçbir şey değişmedi. Ülkede olan ekonomik ve politik problemler var fakat sporda değişen bir şey yok. Sportif olarak idman yapmanız, maça çıkmanız ve kazanmanız gerekli."

TAKIMIMDAN KİMSE GİTMİYOR

"Takımdan ayrılmak isteyen parasını ödemek zorunda. Hiçbir oyuncu gitmiyor. Sadece kontratı biten iki oyuncu vardı. Bu futbolcular Devic ve Eduardo."

SHAKTAR İLE KONTRATIM VAR

"Kulübümle ile bir yıllık daha bir kontratım var. Bir sene sonra ne olur bilmiyorum. Kesin olarak sadece bir şey söyleyebilirim; kimseyle görüşmediğim. Türkiye'den hiçbir kulüple irtibata geçmedim. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile görüşmedim ve beni kimse aramadı. Ben de bu kulüplerden kimseyi aramadım ve bir şey söylemedim."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler