10 numara RVP

Fenerbahçe’de geçen sezon gelen yıldızlar arasında hayal kırıklığı yaratan Hollandalı Robin van Persie, özellikle teknik direktör Vitor Pereira’nın gönderilmesinin ardından mutluluktan uçuyor.

Yayınlanma: 17.08.2016 - 10:09
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de geçen sezon gelen yıldızlar arasında hayal kırıklığı yaratan Hollandalı Robin van Persie, özellikle teknik direktör Vitor Pereira’nın gönderilmesinin ardından mutluluktan uçuyor. Portekizli ile yaşadığı sorunlar nedeniyle bir türlü istenilen futbolu sergileyemeyen ve hem uzun süre kulübede oturan hem de çalışmalarını bireysel antrenörüyle yapan Persie, birkaç gündür gösterdiği performansla sanki yeniden doğuşunu gösteriyor. Nesine.com’un sponsorluk anlaşmasına katılan tecrübeli futbolcu, çevreye gülücükler dağıtırken son derece moralli olduğunun sinyalini verdi. Hollandalı ayrıca yeni sezonda forma numarasını değiştirdi. 33 yaşındaki isim, yeni sezonda daha önce Diego Ribas’ın giydiği 10 numaralı formayı sırtına geçirecek. Fenerbahçe’nin yeni hocası Dick Advocaat, daha önce çalıştırdığı takımlarda kadrosunda görmek istediği, ancak başarılı olamadığı Robin van Persie için açıklamada bulunarak, “Robin van Persie’nin ne durumda olduğunu görmek istiyorum. O hâlâ çok fazla gol atabilecek bir futbolcu. Onu ve diğer golcüleri mutlu etmeyi düşünüyorum” dedi. Advocaat, “Transfer yapacak mısınız” sorusuna ise “Transferler için acele etmeliyiz. Takımın durumunu görmeli ve hangi alanlarda güçlüyüz, analiz etmeliyim” yanıtını verdi. Gün boyu Samandıra tesislerinde bulunan ve burada hem başkan Aziz Yıldırım hem de futbolcularla sıcak temas halinde olan teknik direktör, Grasshoppers maçına iyi başlamak istiyor. Advocaat bugün saat 14.30’da sözleşme imzalayacak.

Yeni sponsor

F.Bahçe ligde ve kupada forma göğüs sponsoru olarak bahis sitesi Nesine.com’la anlaşma imzaladı. Basın toplantısına Persie, van der Wiel ve Volkan Demirel de katıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler