Hırvatistan maçında Fatih Terim - Emre Mor gerilimi

Türkiye - Hırvatistan maçında Fatih Terim ile Emre Mor arasında gerginlik yaşandı. Fatih Terim, maç sonu Emre Mor için yaptığı açıklamada, "Emre ile bir sorun olmaz. O bizim yaramaz çocuğumuz" dedi. Ayrıca dün Hırvatistan karşısında Türkiye adına ilk resmi maçına çıkan Kaan Ayhan sakatlandı.

Yayınlanma: 06.09.2016 - 09:06
Abone Ol google-news

A Milli Futbol Takımı'nın Hırvatistan ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçta Fatih Terim ile Emre Mor arasında gerginlik yaşandı. Terim'in Hırvatistan karşısında ilk 11'de şans verdiği genç yıldız Emre Mor, 84. dakikada oyundan alındı.

Oyundan alınmasının ardından yedek kulübesinin yanında yere çöken genç Emre, bu duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine Fatih Terim genç oyuncuyu maç bitmeden soyunma odasına gitmesi yönünde uyardı. Emre de karşılaşma bitmeden soyunma odasına doğru gitti.

TERİM'DEN MAÇ SONU AÇIKLAMA

Maçın ardından bu konuyla ilgili konuşan Fatih Terim, "Emre ile bir sorun olmaz. O bizim yaramaz çocuğumuz. Top alıp alamaması ile ilgili konuştu. Ben de bu konuyu soyunma odasında konuşuruz ve gönderdim" dedi.

OKAY YOKUŞLU VE KAAN AYHAN İLK MAÇINA ÇIKTI

Fatih Terim, genç oyuncular Okay Yokuşlu ve Kaan Ayhan’a A Milli Takım’da ilk kez bir resmi maçta görev verdi. Okay Yokuşlu, 2015 Kasım’da Yunanistan ve 31 Ağustos’ta Rusya’ya karşı, özel maçlarda forma şansı bulmuştu. Kaan Ayhan da A Milli Takım formasını ilk kez Rusya ile oynanan özel maçta giymişti.

KAAN AYHAN ŞANSIZLIĞI

Genç futbolcu Kaan Ayhan, A Milli Takım forması ile çıktığı ilk resmi maçta sakatlandı. Genç oyuncu 49. dakikada kasığından sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

Fatih Terim, Kaan'ın yerine oyuna Ahmet Yılmaz Çalık'ı sürdü. Ahmet Yılmaz, savunmada sol bekte görev almaya başlarken, İsmail Köybaşı, bu futbolcunun önünde görev yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler