Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 3 Aralık Cumartesi günü karşılaşacak olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı ve biletleri ile ilgili ayrıntılar şu şekilde...

Yayınlanma: 29.11.2016 - 11:24
Abone Ol google-news

 

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında karşılaşacak olan iki ezeli rakip, Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Spor Toto Süper Lig'in 13'ncü hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Beşiktaş ile karşılaşacak. 03 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak mücadele Lig TV ekranlarından canlı izlenebilecek.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş maçı için bilet fiyatları Passo İnternet sitesi üzerinden yayımlandı. Biletler bugün (29 Kasım 2016) genel satışa çıkacak.

Bilet fiyatları ise şu şekilde:

Fenerium / Maraton Alt E 290,00 TL

Fenerium / Maraton Alt D - F 275,00 TL

Fenerium / Maraton Alt C-G 265,00 TL

Fenerium / Maraton Alt A-B-H-I 215,00 TL

Bora Jet Tribünü / Maraton Üst C-D-E-F-G 162,00 TL

BoraJet Tribünü - Maraton Üst A-B-H-I 140,00 TL

Migros - Okul Açık 107,00 TL

ŞENER ÖZBAYRAKLI: "BEŞİKTAŞ'I YENMEMİZ GEREK"

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u yendiği maçın ardından konuşan Şener Özbayraklı, kısa bir açıklama yaptı.

Şener, Beşiktaş derbisini de kazanmak istediklerini söylerken ''Seri galibiyetlere ihtiyacımız vardı. Son 4-5 haftadır iyi skorlar alıyoruz. Bu da bizi iyi motive ediyor. Puan kaybına tahammülümüz yok. Üst sıralara yerleştik diyebilirim. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Onun için kazanmamız gerekiyor. Önümüzde zor bir maç var ama sahamızda taraftarımız önünde oynayacağız. 3 puanı alırsak şampiyonluk yolunda en güçlü aday biz olacağız'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe forması altında elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını da söyleyen Şener Özbayraklı, ''Ben her zaman kendimi en iyi şekilde hazırladım. Fenerbahçe'ye geldiğim zaman kendimin üst seviyeye çıkması gerektiğini biliyordum. Burası büyük bir camia. Önümde büyük bir örnek vardı. Forma rekabeti üst düzeydi. Takıma katkı vermek için elimden geleni yaptım. Kendi adıma söyleyebilirim en iyi şekilde mücadele edeceğim'' şeklinde konuştu.

FİKRET ORMAN DERBİYE GİDECEK

Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın en önemli maçında Başakşehir'le Vodafone Arena'da 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, özellikle ikinci yarıdaki futbolla galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

"ŞAMPİYON YİNE BİZ OLACAĞIZ"

Orman, "Bu sezon hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig'de önemli hedeflerimiz var. 2 kritik maç üst üste geldi. Benfica beraberliği sonrasında Vodafone Arena'da ağırladığımız Başakşehir maçına istediğimiz gibi başlamakta zorlandık. Ancak ikinci yarıda ipler bizim elimizdeydi. Takım olarak yüksek bir tempo yakaladık. 3 puanı alabilirdik ama olmadı. Zirveyi alamadık ama sezon sonunda şampiyon olan taraf biz olacağız. Bu konuda hem hocamıza hem de futbolcularımıza olan inancımız tam" ifadelerini kullandı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler