Lider galibiyet hasretini Trabzon karşısında bitirdi!

Süper Lig'in lideri Başakşehir, Trabzonspor'u 1-0 geçerek üç haftalık galibiyet hasretine son verdi.

Yayınlanma: 17.12.2016 - 17:58
Abone Ol google-news

Süper Lig'de son 3 maçından beraberlikle ayrılan lider Medipol Başakşehir, çıkışa geçen Trabzonspor'u Visca'nın golüyle mağlup ederek galibiyet özlemine sona verdi.. 

İlk yarı boyunca Visca, Cengiz ve Mehmet Batdal'la birçok gol pozisyonuna giren ev sahibi bordo-mavililerin kalecisi Onur Kıvrak'a takıldı.

Üç puanın kilidini 63. dakikada Emre Belözoğlu'nun ceza sahasına gönderdiği şık pasa çok akıllıca ve teknik bir vuruş yapan Edin Visca açtı.

MAÇ FAZLASIYLA FARK ATTI,

Başakşehir bu sonuçla puanını 35'e yükseltip zirve ortağı Beşiktaş'ın maç fazlasıyla 3 puan önüne geçti.

Diğer yandan turuncu-lacivertlilerde 80. dakikada Onazi'nin müdahalesiyle sakatlanıp oyunu sedyeyle terk eden orta sahanın kritik ismi Marcio Mossoro'nun durumu merak konusu.

 

Kayseri'de bir halk otobüsünü hedef alan hain terör saldırısından saatler sonra oynanan karşılaşmanın öncesinde ve sırasında şiddete ve teröre tepki yağdı.

Trabzonspor karşılaşmaya "#TerörüLanetliyoruz" yazılı bir pankartla çıkarken tribünlerde de büyük bir Türkiye bayrağı açıldı.

Maçtan önce saldırıda şehit olanlar için yapılan saygı duruşunun ardından iki takım taraftarları da maç boyunca teröre tepki tezahüratlarını hep bir ağızdan gerçekleştirdi.

Başakşehirli futbolcular da Visca'nın golünün ardından hep beraber asker selamı yaparak başarılarını aynı gün şehit olan askerlerimize adadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler