Erdoğan: Dünkü saldırı bugünkü sevincimizi gölgeledi

Akyazı Spor Kompleksi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Dün Kayseri'de meydana gelen hain saldırı bugünkü sevincimizi gölgeledi" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 18.12.2016 - 19:25
Abone Ol google-news

Trabzonspor’un beklediği Akyazı Spor Kompleksi açıldı. Dolgu işlemlerine 2011, inşaatına ise 2013 yılında başlanan stadın açılışında, Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu.

Konuşmasına "Şenol Güneş kardeşimizle dünya üçüncülüğünü kazandık. Trabzonspor'un çok güçlü olduğ dönemlerde kalecisiydi. Arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirmede stadın adını da Şenol Güneş yapmaya karar verdik" sözleriyle başlayan Erdoğan şunları söyledi:

"Biz bu ülkede emeği olanları taş üstüne taş koyanları ödüllendirmesini bilen milletiz. Açılışını yaptığımız bu muhteşem eserde emeği olan arkadaşlarımız var. Bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.Bugün burada sadece stat açılışı yapmıyoruz. Birçok yatırımın da açılışını yapıyoruz. Dün Kayseri'de meydana gelen hain saldırı bugünkü sevincimizi gölgeledi. Planlarımız farklıydı. İşin eğlence faslını bir kenara koyduk. Yaklaşık 1.5 yıldır süren terör eylemleri sebebiyle sevincimizi ağız tadıyla yaşayamıyoruz. Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz. Terörle mücadelemizi kesintisiz devam ederken yatırımlarımızı yapmaya projelerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz"

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler