Siyasi liderler Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu; Spor Toto Süper Ligi 2013-2014 sezonunu ligin bitimine 3 hafta kala şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Fenerbahçe Futbol Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a tebriklerini ilettiler.

Yayınlanma: 27.04.2014 - 22:16
Abone Ol google-news

Başbakan Fenerbahçe‘nin şampiyonluğunu kutladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım'a bir kutlama mesajı gönderdi.

Başbakanlık Basın Merkezi'nin internet sitesinde yer alan duyuruda, Başbakan Erdoğan'ın, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Başkanı Aziz Yıldırım'a bir kutlama mesajı gönderdiği bildirildi.

Gül Fenerbahçe'yi kutladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,  Spor Toto Süper Ligi 2013-2014 sezonunu ligin bitimine 3 hafta kala şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Fenerbahçe Futbol Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a bir telgraf göndererek, tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı internet sitesinden yayınlanan tebrik mesajı şöyle:

"Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Fenerbahçe Futbol Takımının, Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonu şampiyonu olması nedeniyle Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a bir telgraf göndererek, bu başarıda emeği olan Teknik Direktör Ersun Yanal, futbolcular, yöneticiler, taraftarlar ve tüm Fenerbahçe camiasını tebrik etti."

Kemal Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe'nin Şampiyonluğunu Kutladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Süper Lig'de bitime üç hafta kala şampiyon olan Fenerbahçe'yi kutladı ve başta spor ile hukuk olmak üzere her platformda başarılarının devamını diledi. Genel Başkan, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu dolayısıyla yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"TÜM FUTBOL TAKIMINI KUTLUYORUM"

"Liglerin bitmesine 3 hafta kala rakiplerini büyük puan farkıyla geride bırakan ve üzerlerinde kara bulutlar dolaştırılan başta futbolcuları, yöneticileri, taraftarlarıyla ne kadar büyük olduğunu bir kez daha gösteren futbol takımını kutluyorum.

"SAYGILARIMI SUNUYORUM"

Tüm sporcularına, başta Aziz Yıldırım olmak üzere teknik ve idari yöneticileri ile yaz kış yağmur çamur ve devlet baskısı demeden geceli gündüzlü takımlarını destekleyen, aynı zamanda hukuk ve adalet peşinde koşan Fenerbahçe taraftarlarına, Fenerbahçelilere ve tüm futbolseverlere sevgilerimi saygılarımı sunuyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler