United'ın yıldızı Türkiye'ye geliyor... Beşiktaş ve Galatasaray peşinde

Manchester United'ın tecrübeli stoperi Rio Ferdinand'ın Türkiye'den Galatasaray ve Beşiktaş'ın radarında olduğu ileri sürüldü.

Yayınlanma: 28.04.2014 - 17:57
Abone Ol google-news

Avrupa'nın büyük liglerinde sezonların bitme arefesine gelmesiyle transfer haberleri de artmaya başladı. Manchester United'ın tecrübeli stoperi Rio Ferdinand'ın Türkiye'den Galatasaray ve Beşiktaş'ın radarında olduğu ileri sürüldü.

İngiltere'nin saygın gazetelerinden The Guardian'da yer alan habere göre 35 yaşındaki stoper Galatasaray, Beşiktaş, LA Galaxy ve Al Gharafa'dan gelen teklifleri düşünüyor.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İngiliz futbolcunun geleceği, David Moyes'in gidişiyle iyice belirsiz bir hale geldi. Gelecek olan yeni teknik direktörün vereceği karara göre hareket edecek olan Ferdinand, buna rağmen kariyeri için en doğru kararı almak istiyor. Deneyimli futbolcunun ilk seçeneğinin Manchester United'da kalmak yönünde olduğu ifade ediliyor.
Moyes'in gönderilmesi ile ilgili yorum yapan Ferdinand, lig tablosuna bakacak yüzleri olmadığını ve bu kötü sonucun, futbolcular olarak tamamen kendileri yüzünden ortaya çıktığının altını çizdi. (Sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler