Galatasaray'da Beşiktaşlı isimler endişesi

Sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa ve Elazığspor maçlarındaki hatalar nedeniyle Merkez Hakem Kurulu’nun dikkatini çekti. Beşiktaş kökenli isimlerin MHK’da çoğunlukta olduğunun altını çizen yöneticiler, siyah-beyazlı takımla ikincilik yarışı yaptıklarını belirterek hakemlerin özenle seçilmesini talep etti.

Yayınlanma: 29.04.2014 - 03:06
Abone Ol google-news

Galatasaray, hakem hatalarını dosya haline getiriyor. Sarı-kırmızılılar geçen haftaki Kasımpaşa maçından sonra Elazığ’da da yapılan hakem hataları nedeniyle isyan noktasına geldi. Yönetimin sezon boyunca yapılan hataları rapor haline getireceği belirlendi.

Elazığ maçında hakem Barış Şimşek’in 3. dakikada Hajrovic’in ceza alanında Ivesa tarafından indirilişine “devam” demesi sarı-kırmızılıları öfkelendirirken, geçen haftaki Kasımpaşa maçında Cüneyt Çakır’ın 7. dakikada Semih’e yapılan faulü “es” geçip ardından da Hakan Balta’yı atmasıyla tavan yapan gerginlik yeni bir boyut kazandı. Teknik Direktör Roberto Mancini ve futbolcuların yaşanan hakem hataları nedeniyle psikolojik açıdan maçlara rahat çıkamadığını düşünen sarı-kırmızılılar, bunu engellemek için de gerek kendilerinin gerekse Beşiktaş’ın maçlarında görev alacak hakemlerin özenle seçilmesini istedi.

Diğer taraftan sarı-kırmızılı yöneticilerin değerlendirmelerinde dikkat çektikleri noktalardan biri ise Merkez Hakem Kurulu’nda Beşiktaş ağırlıklı isimlerin yer alması oldu. Galatasaraylı idareciler konuyla ilgili olarak, “Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp Beşiktaş kongre üyesi. Merkez Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksek Okçuoğlu da yine aynı şekilde Beşiktaş kongre üyesi. Şimdi ikincilik için G.Saray’ın rakibi Beşiktaş. Böyle olunca ve hatalar da üst üste yapılınca ister istemez insanın aklına soru işaretleri geliyor. Her ne kadar tarafsız olsalar da hakemler durumdan vazife çıkarabilir. Bu konuda da hakemlerin uyarılmaları gerekiyor” ifadelerini kullandı. (Milliyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler