Beşiktaş'ın genç isminden 'köy takımı' açıklaması

Beşiktaşlı futbolcu Sinan Kurumuş, "köy turnuvasında oynadığı ve 8 gol attığı" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Yayınlanma: 30.04.2014 - 14:51
Abone Ol google-news

Sinan Kurumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hakkında çıkan haberlerin kendisini çok üzdüğünü ve moralini bozduğunu belirtti.

Köy turnuvasına katılmadığını, uzun bir süre önce babası, ağabeyleri ve hocalarıyla aralarında maç yaptıklarını anlatan genç futbolcu, "Köy turnuvasına katıldığım, 8 gol attığım haberleri asılsız ve asparagas haberler. Bunlara kimse itibar etmesin. Böyle yalan haberleri yapanları önce Allah'a havale ediyorum. Zaten hukuki işlemleri hemen başlattım. Gereken her şey yapılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Sinan, Beşiktaş ve Kahramanmaraşspor ile ilgili de kimseyle konuşmadığını belirterek, şöyle devam etti:

"Ben ekmek yediğim ve 2017 yılına kadar anlaşmam olan Beşiktaş camiasını, yarım sezon kiralık oynadığım Kahramanmaraş camiasını asla kötülemedim. Kötülemem mümkün değil çünkü o takımlarda ekmek yedim, para kazandım. Asla böyle bir şey olmadı. Benim tek düşüncem Beşiktaş ve Kahramanmaraspor camiaları ile taraftarları. Onlardan ricam bu tür asılsız haberlere inanmasınlar, itibar etmesinler."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler