Köybaşı'nın Mourinho tutkusu

Beşiktaşlı futbolcu İsmail Köybaşı, İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho'nunki gibi bir kariyere imza atmak istediğini belirtti.

Yayınlanma: 01.05.2014 - 14:30
Abone Ol google-news

Siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organlarından Beşiktaş Dergisi'nin mayıs ayı sayısının "Yavru Kartal" bölümü için genç Beşiktaşlıların sorularını yanıtlayan İsmail Köybaşı, "Futbolcu olmasaydım, çocuklara futbol eğitimi veren bir antrenör olmayı dilerdim. Jose Mourinho bu konuda çok güzel bir örnek, onun kariyeri gibi bir kariyer yaşamak isterim" ifadesini kullandı.

Sahaya çıktığı zaman elinden gelen en iyi performansı ortaya koymaya gayret ettiğini ifade eden milli futbolcu, takım arkadaşları ve rakiplerine sonsuz saygı duyduğuna dikkati çekti.

Statlarına dönmeyi sabırsızlıkla beklediklerini vurgulayan İsmail, "Hem biz hem taraftarımız, sabırsızlıkla stadımıza dönmeyi bekliyoruz. Orada güzel başarılar yakalamak istiyoruz" şeklinde beklentilerini anlattı.

- Beşiktaş taraftarına çağrı

İçinde bulundukları zor dönemde, kendilerine destek vermeyi sürdüren Beşiktaş taraftarlarına teşekkür eden İsmail Köybaşı, "Taraftarlarımızı çok seviyoruz. İç sahada ya da deplasmanda, hep yanımızda, bizimle birlikteydiler. Skor ne olursa olsun, bizi desteklemeye devam etmelerini bekliyorum" değerlendirmesinde bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler