Beşiktaş, Vodafone Arena'da üç puanı üç golle aldı

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında lider Beşiktaş, Vodafone Arena'da konuk ettiği Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Yayınlanma: 19.02.2017 - 18:09
Abone Ol google-news

 

Vodafone Arena'da oynanan mücedelede Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Cenk Tosun, 27. dakikada Anderson Talisca ve 69. dakikada Atınç Nukan kaydetti. Konuk ekibin tek golü ise 81. dakikada Olcan Adın'dan geldi.

Siyah-beyazlılar bu galibiyetle puanını 47'ye yükselterek yakın takipçisi Medipol Başakşehir'in 4 puan önünde liderliğini sürdürdü. Akhisar Belediyespor ise 24 puanla 13. sırada kaldı.




BEŞİKTAŞ FİRE VERMEDİ

Akhisar Belediyespor karşısında rahat bir galibiyete imza atan Beşiktaş’ta kart sınırında bulunan Atiba, Gökhan Gönül ve Quaresma, mücadeleyi kart görmeden tamamladı ve Galatasaray maçı öncesinde cezalı duruma düşmedi. 

Akhisar Belediyespor karşısında çok üstün bir futbolla galip gelen Beşiktaş’a bir sevindirici haber de kart sınırındaki isimlerden geldi. Önümüzdeki hafta Galatasaray deplasmanına gidecek olan siyah-beyazlılarda Gökhan Gönül, Ricardo Quaresma ve Atiba Hutchinson kart sınırında bulunan isimlerdi. Beşiktaş’ın 3. golünün ardından oyuna müdahale eden Teknik Direktör Şenol Güneş, önce Atiba’yı, ardından da Gökhan Gönül’ü oyundan aldı. 64. dakikada Talisca-Gökhan İnler değişikliği yapan Şenol Güneş, değişiklik haklarının bitmesinin ardından Quaresma’yı da kart görmemesi konusunda uyardı.

MITROVIC'İN YOKLUĞUNDA ATINÇ 11'DE

Hapoel Beer Sheva ile oynanan UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında sakatlanan Mitrovic, Akhisar Belediyespor mücadelesinde kadroda yer almadı. Mitrovic’in yokluğunda Atınç ilk 11’de sahaya çıktı.
UEFA Avrupa Ligi’nde Hapoel Beer Sheva ile deplasmanda oynanan karşılaşmada sakatlanan Mitrovic’in yokluğunda Atınç Nukan ilk 11’de sahaya çıktı. Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması sonrasında ceza alan ve Akhisar Belediyespor’a karşı forma giyemeyen Dusko Tosic’in yokluğunun yanı sıra Mitrovic’in de sakatlanmasının ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu bölgede genç oyuncu Atınç Nukan’a şans verdi. Akhisar Belediyespor’a karşı neredeyse hatasız bir maç çıkaran genç futbolcu, mücadelenin 69. dakikasında gelişen atakta topu iyi takip etti ve Beşiktaş’ın 3. golüne imzasını attı.

BEŞİKTAŞ aKHİSAR'A BU KEZ PUAN KAPTIRMADI

Akhisar Belediyespor karşısında galibiyete uzanarak rakipleriyle arasındaki puan farkını artıran Beşiktaş, geçtiğimiz yıl 2 maçta da yenemediği rakibine, bu sezon puan kaptırmadı.
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Akhisar Belediyespor’u konuk eden Beşiktaş, taraftarının müthiş desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı ve rakiplerinin puan kaybettiği haftada şampiyonluk yolunda puan farkını da açmış oldu. Ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda Talisca ve Rodallega’nın kendi kalesine attığı gollerle 2-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, Vodafone Arena’daki mücadelede de Akhisar’a puan şansı tanımadı. Geçtiğimiz yıl Spor Toto Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan siyah-beyazlılar, ligde sadece 2 takıma karşı 2 maçta da puan kaybetmişti. Kasımpaşa ve Akhisar Belediyespor’u 2 maçta da mağlup edemeyen siyah-beyazlılar, bu sezon Akhisar’a karşı oynadığı 2 maçta da kazanmasını bildi.

TALISCA, AKHİSAR'I BOŞ GEÇMEDİ

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Anderson Talisca, Akhisar Belediyespor karşısında attığı müthiş golle tribünleri coşturan isim olurken, yıldız futbolcu ilk yarıda oynanan karşılaşmada da Akhisar Belediyespor ağlarını havalandırmayı başarmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler