Kartal'da Almeida için Sivok taktiği

Siyah-beyazlılar, golcüde “Bekle-gör” taktiğini benimseyecek. 2 yıl önce de Beşiktaş’tan ayrılan, ancak takım bulamadığı için geri dönen Sivok’ta olduğu gibi bekleyecek olan Kartal, alternatiflerle de görüşecek.

Yayınlanma: 06.05.2014 - 03:53
Abone Ol google-news

Beşiktaş, iç transferde, özellikle Hugo Almeida’da transfer politikasını belirledi, taktiğini uygulamaya koydu. Siyah-beyazlılar, bugüne kadar yaptığı tüm teklifleri geri çeviren Portekizli futbolcu için, yönetim Sivok’ta uyguladığı taktiği devreye sokacak.

Almeida’ya son olarak 2.5 milyon euro teklifte bulunan siyah-beyazlı yönetim, Portekizli oyuncunun bu parayı başka bir kulüpte bulamayacağını umarak beklemeye geçecek. İki sene önce Beşiktaş ile yollarını ayırmasına rağmen daha iyi bir teklif bulamadığı için siyah - beyazlı kulübe geri dönen Sivok gibi bekleyecek olan yönetim, Almeida’nın da Beşiktaş’a geri geleceğini umuyor. Buna rağmen Almeida’nın yerini doldurabilecek forvetlerle de görüşen yönetim, Portekizli futbolcunun teklifi kabul etmesi halinde tüm görüşmeleri rafa kaldıracak.

Son haftalardaki suskunluğu dikkatlerden kaçmayan Hugo Almeida’nın, yaklaşık iki aylık parasını alamadığı ortaya çıktı. Kulübün mali durumunu bildiği için bu konuda fazla ses çıkarmayan siyah-beyazlı oyuncunun, Futbol Genel Direktörü Önder Özen ile görüşerek biriken ödemelerinin yapılmasını istediği öğrenildi. Almeida dışında takımın büyük çoğunluğunun da iki aylık alacaklarını alamadıkları ortaya çıktı. Beşiktaş Yönetimi ise yasal süreyi sonuna kadar kullanarak maddi sıkıntıyı aşmanın çarelerini arıyor. (Milliyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler