Uslu'dan çok sert sözler: '..vşakça'

Fenerbahçe basın sözcüsü ve genel sekreteri Mahmut Uslu, olaylı derbinin ardından açıklamalarına devam ediyor.

Yayınlanma: 07.05.2014 - 14:51
Abone Ol google-news

Fenerbahçe genel sekreteri Mahmut Uslu, FANATİK TV'de yayınlanan 'Fanatik Manşet' adlı programa katılarak, Jerfi Tarık Fıratlı'nın 'yumruk atmadım makas aldım' açıklamasına sert bir şekilde cevap verdi.

Fenerbahçe Kulübü'nün Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Galatasaray Odeobank - Fenerbahçe Kadın Basketbol karşılaşmasında yaşanan olaylarda, Jerfi Tarık Fıratlı'nın kendisine yumruk attığını iddia etmişti.

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Ferfi Fıratlı'nın oğlu Jerfi Tarık Fıratlı, yumruk atmadığını, yanağından makas aldığını söylemişti. Mahmut Uslu, bu söyleme FANATİK TV'de yanıt verdi.



Mahmut Uslu, "Bizim basketbol takımının sorumlusu Zülfikar bey, daha kapıdan girerken tartaklandı. Bizim Hakan Büyüka'a daha çıkarken kafasına taş gibi bir cisim attılar. Ama o insanlara ben hiç kızmıyorum. Neden kızmıyorum? Tabii Roma Arena gibi getirirseniz, insanları oraya koyarsınız, bizi üst kata yerleştirirseniz ve afedersiniz söyleyeceğim yani kusura bakmasınlar, özür dilerim yani bana da yakışmıyor ama yani terbiyesizce, saygısızca; bir de diyorlar ki bildirilerinde 'En iyi yere oturtturduk'. Ya kardeşim tamam ben iyi yere oturttun da. 2 bin tane azılı insanların içinden beni niye çıkarıyorsun ya! 1 kişi yürüyebiliyor polis kordonu içinde. Olur mu bu? Savaşa mı geldik ya. Düşman mıyız nedir!

3 gün sonra birbirimizin yüzüne bakacağız. Yani ben zaten bu olayları, zaten o arkadaşı ibret olsun diye affetmeyeceğim, sonuna kadar da devam edeceğim, bana yumruk atan arkadaşı. Hele haddini bilmeyerek '...vşakça' bana makas aldım diye terbiyesizleşen bir insanla muhattap bile olmayacağım. Ben kulüp başkanları dahil olmak üzere hepsinden şikayetçi oldum. Eğer hukuki olarak da bir şey gerekiyorsa 6222'ye karşı. Çünkü yönetim kurulu kararı olarak, bizi protokolde oturtturulmayacak diye yazı yazdırdılar. Bu kadar haddini bilmez insanlar bunlar." dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler