Quaresma: 'Beşiktaş Porto gibi bir semt takımı'

Beşiktaş'ın eski oyuncularından Ricardo Quaresma, kariyeri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 07.05.2014 - 17:50
Abone Ol google-news

Sezon ortasında Porto'ya geri dönen eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, kariyeri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Dubai'ye gitmesinin en büyük hatası olduğunu belirten Portekizli oyuncu, "29 yaşında Dubai'ye gitmek kariyerimin en büyük hatasıydı. Para her şey değil. Eğer doğru seçimler yapmış olsaydım, daha iyi bir kariyerim olurdu. Beşiktaş'ta mutluydum. Orası aynı Porto gibi, bir semt takımı" diye konuştu.

Bu sezon Benfica'ya kaybettikleri şampiyonluğun kendisini çok üzdüğünü söyleyen tecrübeli oyuncu, "Bazı maçlarda büyük hayalkırıklığı yaşadım. Benfica'ya kaybettiğimiz maç benim çok başımın ağrımasına neden oldu" ifadelerini kullandı.

"ESKİ QUARESMA DEĞİLİM"

Artık eski Quaresman olmadığını belirten yetenekli oyuncu, "24-25 yaşındaki oyuncu değilim. Artık daha komple bir oyuncuyum. Devre arasında Porto'nun, diğer teklif yapan kulüplerden daha farklı olduğunu anladım. Her sezın şampiyonluk için mücadele ediyorsun ve küçük bir yerde, taraftarların hepsi kulüp için yaşıyor" dedi.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra kısa bür süre Dubai'de Al Ahli kulübünde forma giyen 1983 doğumlu oyuncu, devre arasında bedelsiz olarak Porto'ya imza attı. (Sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler